-Είμαστε μπατίρια κατά 30 εκατομμύρια ευρώ...
έλεγε τις προάλλες οικονομικός διευθυντής του Mega περιγράφωντας την κατάσταση στα οικονομικά του καναλιού. Το Mega όπως όλα δείχνουν θα χρειαστεί δανεισμό και παρέμβαση από ο ΔΝΤ για να ορθοποδήσει. Από την άλλη ο ΑΝΤ1 δεν χάνει χρόνο. Εχοντας στο DNA του χαρά της ζωής που είναι μικρή για να είναι θλιβερή γίνεται και επίσημα κανάλι του χαβαλέ μειώνοντας τις ειδήσεις κατά μισή ώρα.
Ο χαβαλές θα ξεκινάει από νωρίς το πρωί με τον Παπαδάκη να συνδέεται με τον Πανίκα Ψωμιάδη, τον Κατέλη και λοιπά εκλεκτά μέλη της εγχώριας διανόησης.
Σε μια τηλεόραση που κατακλύζεται από το ιαλουρέν και τα μασαζοκασλόν θα είναι πολύ χρήσιμη και η παρουσία του πρώην στελέχους της Tempo κ. Τάσου Μιχαλάκη (photo) στο δυναμικό του Εμπορικού Τμήματος του ΑΝΤ1.
Ο κος Μιχαλάκης ακολούθησε αντίστοιχη πορεία με συνάδελφό του στο ίδιο media shop o οποίος είχε μεταπηδήσει στον ΔΟΛ απ΄όπου και συνταξιοδοτήθηκε.
Πάντως η απόφαση του ΑΝΤ1 να ελαφρύνει περαιτέρω το πρόγραμμά του θα αναγκάσει και τα υπόλοιπα κανάλια να συρθούν σε παρόμοιες επιλογές. Στο μεταξύ κανείς από τους καναλάρχες δεν δείχνει να ανησυχεί για την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στον περίφημο διαγωνισμό-γεφύρι της Αρτας για τις τηλεοπτικές άδειες.
Οι μηντιάρχες εκτιμούς πως σε 6 μήνες ο Τσίπρας και ο Παππάς έχοντας κουρέψει τις καταθέσεις των Ελλήνων δεν θάχουν που να κρυφτούν.kourdistoportocali.com