Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός αποκλειστικά στον OTE TV σήμερα στις 21:45

otetv-1
Πλούσιο θέαμα και σπουδαίες αναμετρήσεις από την 5η αγωνιστική σε UEFA Champions League καιUEFA Europa League περιλαμβάνει το πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών του OTE ΤV το τριήμερο 24, 25 και 26 Νοεμβρίου. Η αγωνία κορυφώνεται για το ποιες ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση και το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων, όπου Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης δίνουν καθοριστικές αναμετρήσεις για το μέλλον τους στην διοργάνωση.


UEFA Champions League


Τα επιτυχημένα αποτελέσματα του Ολυμπιακού επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ φέρνει τους Πειραιώτες με το ένα πόδι στους 16 του UEFA Champions League. Επόμενος σταθμός, η πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου. Το βράδυ της Τρίτης στις 21.45 ζωντανά και αποκλειστικά στο OTE SPORT 2HD οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να πανηγυρίσουν την πρόκριση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αν την ίδια ώρα στο Λονδίνο η Ντιναμό Ζάγκρεμπ καταφέρει να πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Άρσεναλ (OTE SPORT 3HD).

Η κάλυψη του σπουδαίου αγώνα στον ΟΤΕ TV ξεκινά από τις 20.00 στην εκπομπή «UEFA CHAMPIONS LEAGUE SHOW» με τον Τάσο Κολλίντζα στην παρουσίαση και τον Βασίλη Σαμπράκο στον σχολιασμό, με πλούσιο ρεπορτάζ από τα δύο στρατόπεδα πριν τον αγώνα. Η εκπομπή θα φιλοξενήσει αποκλειστικές συνεντεύξεις του προπονητή της Μπάγερν, Πεπ Γκουαρντιόλα, αλλά και του αμυντικού της ομάδας Χόλγκερ Μπαντστούμπερ, ενώ καλεσμένος στο στούντιο του OTE TV θα βρίσκεται ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πέτρος Ξανθόπουλος. Στις 23.45 μετά την λήξη της αναμέτρησης η συνέχεια της εκπομπής θα μεταφέρει όλα τα σημεία που έκριναν το αποτέλεσμα τόσο για τον αγώνα του Ολυμπιακού όσο και για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Τρίτης 24 Νοεμβρίου, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα-Ρόμα (21.45, OTE SPORT 2HD) και οι αγώνες του 7ου ομίλου όπου η Μακάμπι Τελ Αβίβ φιλοξενεί την Τσέλσι (21.45, OTE SPORT 6HD) και η Πόρτο την Ντιναμό Κιέβου (21.45, OTE SPORT 7HD). Νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα διεξάγεται η αναμέτρηση της Μπάτε Μπορίσοφ με τηνΛεβερκούζεν (19.00, OTE SPORT 3HD), ενώ για τον ίδιο όμιλο (8ος) η Λιόν υποδέχεται την Γάνδη(21.45, OTE SPORT 8HD).

Πλούσια η δράση και τη 2η αγωνιστική μέρα για το UEFA Champions League με το πρόγραμμα να ανοίγει η αναμέτρηση ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Βόλφσμπουργκ στις 19.00 στο OTE SPORT 3HD. Στα παιχνίδια της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου τα φώτα στρέφονται στους αγώνες του 4ου ομίλου, όπου η πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι (21.45, OTE SPORT 2HD) και ηΓκλάντμπαχ την Σεβίλη (21.45, OTE SPORT 3HD). Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι συναντήσεις του 2ου ομίλου, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Αϊντχόφεν (21.45, OTE SPORT 5HD) και η Ατλέτικο Μαδρίτης την Γαλατασαράι (21.45, OTE SPORT 6HD). Για τον 1ο όμιλο στις 21.45, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν μάχονται εκτός έδρας και όλα δείχνουν ότι θα έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι σε Σαχτάρ και Μάλμε αντίστοιχα (OTE SPORT 7HD & OTE SPORT 8HD).

Τόσο την Τρίτη 24 όσο και την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου η εκπομπή «UEFA CHAMPIONS LEAGUE Λεπτό προς Λεπτό» σε αφήγηση του Μιχάλη Τσόχου μας ταξιδεύει στα γήπεδα των αγώνων όπου υπάρχει αγωνιστική δράση. Η έναρξη της εκπομπής γίνεται στις 21.45 στο OTE SPORT 1HD και η λήξη με το τελευταίο σφύριγμα διαιτητή σε αγώνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα