Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Τα αποτελέσματα των εσωτερικών εκλογών της ΝΔ

Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα στον Ελεύθερο Τύπο που κυκλοφορεί
Δεν έχουν δοθεί μέχρι τώρα αναλυτικά τα αποτελέσματα των εσωτερικών εκλογών της ΝΔ. Έτσι ότι πληροφορία υπάρχει είναι μέσω διαρροών και φημών. Για την Σαλαμίνα οι πληροφορίες είναι ανύπαρκτες όμως γίνεται λόγος για μικρή συμμετοχή. Πρόσφατα δόθηκαν τα στοιχεία ανά περιφέρεια. Στη Β Πειραιά υπερίσχυσε ο Β. Μεϊμαράκης με ποσοστό της τάξης του 44,13% έναντι του Κ. Μητσοτάκη που συγκέντρωσε 30,01%. Μεγάλο ήταν και το ποσοστό του Α. Γεωργιάδη κάτι που ίσχυσε σε όλη την Αττική


Όπως φαίνεται από τους πίνακες των αποτελεσμάτων ο Μεϊμαράκης υπερίσχυσε στη Θράκη, την Ήπειρο, τα Ιόνια νησιά και την Πελοπόννησο, καταγράφοντας παράλληλα υψηλά ποσοστά στα αστικά κέντρα όπως στην Α” Αθηνών και την Α” Πειραιά.

Η δύναμη του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν η μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, η Β” Αθηνών, αλλά και η Κρήτη, ενώ κατέγραψε αξιοσημείωτα ποσοστά στην Πελοπόννησο και τα αστικά κέντρα, γεγονός που τον έφερε στην δεύτερη θέση.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ως περιφερειάρχης έχει ισχυρά ερείσματα στη Μακεδονία, ενώ έπιασε πρωτιά στην Α” και Β” Θεσσαλονίκης και κατέγραψε υψηλά ποσοστά στη Θράκη.
Όσον αφορά στον Άδωνι Γεωργιάδη άντλησε πολλές ψήφους από τη Μεσσηνία, ενώ εντυπωσιακό ήταν το ποσοστό του στην Α” Αθήνας.
Δείτε και τις υπόλοιπες περιφέρειες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα