Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΑΡΑΧΩΒΑ: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΟΝΙΑ - ΕΧOYN ΛΗΦΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ...


Όσοι έχουν προγραμματίσει να περάσουν την Πρωτοχρονιά στην Αράχωβα ...
δε θα πρέπει να ανησυχούν μήπως λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας δημιουργηθούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο, επισημαίνει η  Δημοτική Ενότητα της περιοχής. Όλα τα απαραίτητα μέτρα έχουν ληφθεί και όσοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν θα πρέπει να είναι έτοιμοι να ζήσουν μία από τις πιο όμορφες Πρωτοχρονιές της ζωής τους.

«Ο δρόμος δεν κλείνει ποτέ και ο Δήμος μας μαζί με το χιονοδρομικό κέντρο, διαθέτουν τα πιο σύγχρονα μηχανήματα που επεμβαίνουν άμεσα σε περίπτωση χιονιά», υπογραμμίζει στο protothema.gr ο Γιάννης Σύρος, πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Διστόμου - Αράχωβας και δημοτικός σύμβουλος.

«Από τότε που άνοιξε το χιονοδρομικό κέντρο ο δρόμος για την Αράχωβα δεν έχει κλείσει ποτέ, γιατί έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα κι έχουμε μεριμνήσει για αυτό. Ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται. Είμαστε προετοιμασμένοι και τους περιμένουμε  όλους να απολαύσουμε αυτές τις γιορτινές ημέρες», προσθέτει. 

Όπως και το τετραήμερο των Χριστουγέννων που στον δημοφιλή προορισμό δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από χιλιάδες επισκέπτες, έτσι και την Πρωτοχρονιά, που ο καιρός θα είναι πιο... γιορτινός και όχι ανοιξιάτικος, αναμένεται ανάλογη προσέλευση. Σε όλα τα καταλύματα, ακόμη και στα πιο ακριβά, δεν υπήρχε διαθέσιμο ούτε ράντζο ενώ οι δρόμοι του χωριού θύμιζαν κάτι από Ερμού την πρώτη μέρα των εκπτώσεων. Το σκηνικό έμοιαζε με μια διαδήλωση χλιδής ενάντια στα δαιμόνια των Μνημονίων, ενώ στις ταβέρνες και στα μπαρ δεν έβρισκες ούτε... σκαμπό.

Σύμφωνα με τον Στάθη Γιαννέλο, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αράχωβας, το τετραήμερο των Χριστουγέννων παρατηρήθηκε η μεγαλύτερη διακίνηση αναψυκτικών και ποτών στην αγορά που έχει γίνει ποτέ. «Ήταν τα Χριστούγεννα με τον περισσότερο κόσμο, ούτε τις καλές εποχές δεν είχαμε τόσους πολλούς επισκέπτες» προσθέτει ο κ. Γιαννέλος. Για να συμπληρώσει: «Την επόμενη των Χριστουγέννων, το Σάββατο δηλαδή, το μποτιλιάρισμα στον κεντρικό δρόμο μπορεί να έφτανε και τα 5 χλμ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα