ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού(ΘΕΠ ΣΜΥΝ)


Τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Ναύσταθμο Σαλαμίνος, η τελετή αναχώρησης για τον ετήσιο Θερινό Εκπαιδευτικό Πλου (ΘΕΠ) της  Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) παρουσία του Διοικητού Ναυτικής Εκπαίδευσης Υποναυάρχου Κ. Καραγεώργη ΠΝ. Στην τελετή παρευρέθησαν συγγενείς και φίλοι των Δοκίμων. 

Πόσο... καύσωνα αντέχει το σύστημα ηλεκτρισμού;

Σε επίπεδα ρεκόρ για το 2015 βρίσκεται η ζήτηση ηλεκτρικού ρεύματος τις ημέρες του καύσιμα κυρίως εξαιτίας της αυξημένης χρήσης κλιματιστικών από τα νοικοκυριά. Σε αυτό το μοτίβο της αγοράς, έχουν συντελεστεί καθοριστικές αλλαγές που δείχνουν ότι η επάρκεια του συστήματος και οι ανάγκες για παραγωγικό δυναμικό, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να κριθούν με όρους… κρίσης. 

Έκτακτο συνέδριο το Σεπτέμβριο αποφάσισε η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Νίκη Τσίπρα στα σημεία, «πέρασε» η πρότασή του με ευρεία πλειοψηφία, χωρίς καταμέτρηση - Δεν μπήκε σε ψηφοφορία το δημοψήφισμα της Κυριακής και δεν θα γίνει - Απορρίφθηκε η πρόταση Λαφαζάνη για διαρκές συνέδριο τον Αύγουστο - Φήμες για ανεξαρτητοποίηση τριών βουλευτών προσκείμενων στην ΚΟΕ - Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους 17 μέλη της ΚΕ που πρόσκεινται στην ΚΟΕ

Εκτακτο Συνέδριο του κόμματος για τον Σεπτέμβρη αποφάσισε το σώμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Πέμπτης, μετά από πολύωρη συνεδρίαση, αφού υιοθέτησε την πρόταση Τσίπρα. εδώ το πλήρες ρεπορτάζ protothema.gr

Φόροι: Μέτρα σοκ με αύξηση της προκαταβολής στο 100% για μπλοκάκια και επιχειρήσεις και αύξηση της έκτακτης εισφοράς

- Μειώνουν μόνο τους φόρους για όσους έχουν εισόδημα πάνω από... 500.000 ευρώ!
- Φοροκαταιγίδα για όσους έχουν μπλοκάκια και νέα αύξηση της έκτακτης εισφοράς
- Ζητούν να αλλάξει ο νόμος που ψηφίστηκε στις 15 Ιουλίου και να αυξηθούν οι φόροι

Ο καύσωνας έφερε restart για τους ιδιώτες του ηλεκτρισμού

Του Χάρη Φλουδόπουλου

Το προηγούμενο διάστημα, στο δημόσιο διάλογο που αναπτύχθηκε για την αγορά του ηλεκτρισμού, κάποιες πλευρές έφτασαν στο σημείο να υποστηρίξουν ότι η λειτουργία των ιδιωτικών μονάδων του ηλεκτρισμού δεν είναι απαραίτητη και ότι το σύστημα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του από το παραγωγικό δυναμικό της ΔΕΗ και από εισαγωγές. Η κοντόφθαλμη αυτή προσέγγιση ωστόσο, είχε και κοντά… ποδάρια αφού αυτές τις ημέρες του καύσωνα και παρά το γεγονός ότι η ζήτηση δεν έχει φτάσει στα επίπεδα που βρέθηκε την πενταετία 2004 – 2008 όταν και είχαμε θερινές αιχμές ακόμη και στα 12.000MW, η ευστάθεια του συστήματος στηρίχθηκε σε τρεις πυλώνες: πρώτον το παραγωγικό δυναμικό της ΔΕΗ, δεύτερον στις μονάδες των ιδιωτών και τρίτον στην παραγωγή των ΑΠΕ και ιδιαίτερα των φωτοβολταϊκών. 

Eντείνεται η “ενεργειακή εξάρτηση” της Ελλάδας από τις εισαγωγές ηλεκτρικής ενεργείας

του Κίμωνα Στεργιώτη



Εθνική ανάγκη αποτελούν η επιτάχυνση του εκσυγχρονισμού του λιγνιτικού ηλεκτροπαραγωγικού δυναμικού της ΔΕΗ, η ευνοϊκή φορολογική αντιμετώπιση του λιγνίτη – του “εθνικού καυσίμου” – αλλά και η αξιοποίηση νέων λιγνιτικών πεδίων.

Ν.Στραβελάκης: Το τελευταίο…« δελτίο ειδήσεων» στο MEGA

ΚΥΡ


Spandau Ballet - Highly Strung (1984)

Oι Spandau Ballet είναι ένα βρετανικό new wave συγκρότημα που δημιουργήθηκε  στο Λονδίνο στα τέλη της δεκαετίας του 1970.Το ντεμπούτο τους single ήταν  "To Cut a Long Story Short", το οποίο έφθασε στον αριθμό πέντε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1980.Το συγκρότημα διαλύθηκε  το 1990, αλλά επανενώθηκε το 2009.
Μέλη
Tony Hadley – lead vocals, synthesisers
Gary Kemp – guitar, keyboards, backing vocals
Steve Norman – saxophone, guitar, percussion
John Keeble – drums, backing vocals
Martin Kemp – bass
Παλιά Μέλη
Michael Ellison – bass
Richard Millers Kemp.


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ


Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Άναψαν τα... αίματα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ! - Φίλης: Ο Βαρουφάκης έχει πει πολλές μαλ@@@@@! - Δραγασάκης: Έχουμε κόμματα μέσα στο κόμμα

- Μαραθώνια θα είναι η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ καθώς έχουν γραφτεί 90 ομιλητές
- "Το μυστικό plan B σημαίνει πραξικόπημα", δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, εκαπολύοντας επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη
- Αλέκος Καλύβης: Είναι οικονομικά και κοινωνικά βιώσιμη αυτή η συμφωνία; Απαντάω, "όχι"
- “Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να συνυπάρχουμε διαφωνώντας” είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του
- “Όποιος πιστεύει ότι μια άλλη κυβέρνηση με άλλο πρωθυπουργό που θα έφερνε καλύτερη συμφωνία να το πει ανοιχτά” εδώ η συνέχεια

ΠΑΡΕΛΥΣΕ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ

Το φτερούγισμα της Λένας

ΕΝΦΙΑ: Όλες οι αλλαγές – Αυξήσεις στα μεγάλα ακίνητα – Ίδιες οι αντικειμενικές για όλους

- Καμία αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού του ΕΝΦΙΑ με βάση τις αντικειμενικές
- Μεγαλύτερη η επιβάρυνση για όσους έχουν στην κατοχή τους πολλά ακίνητα
- Τι θα πληρώσουν όσοι έχουν τα ακίνητα κλειστά και χωρίς ρεύμα
- Μικρές αλλαγές στους συντελεστές υπολογισμού του φόρου

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον ΣΥΡΙΖΑ με ορατή τη διάσπαση

Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΕ -Πόντους στην πρόταση του Αλ. Τσίπρα για συνέδριο τον Σεπτέμβριο, δίνει η παρέμβαση των «53» που ζητούν «μορατόριουμ» -Δεν θέλω εκβιαζόμενη ενότητα διαμηνύει ο πρωθυπουργός -«Το πολιτικό σχέδιο Τσίπρα απέτυχε» απαντούν οι διαφωνούντες

Η Ενέργεια έκαψε τα capital controls

Κι όμως η επιβολή των capital controls είχε κι ένα θετικό αποτέλεσμα και για την ακρίβεια στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. Και μάλιστα μέσα στον μήνα, όπου η ζήτηση ρεύματος αυξήθηκε κατακόρυφα, η εγχώρια παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας αντεπεξήλθε σε αυτή καλύπτοντας πλήρως και με ασφάλεια τις ανάγκες νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

EΞΙΤΗΡΙΟ ΠΗΡΕ Ο ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ



Εξιτήριο πήρε σήμερα, στη μία το μεσημέρι, ο Τόλης Βοσκόπουλος μετά την εισαγωγή του στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, πριν από περίπου μία βδομάδα.

Σε βίλα του Σουνίου η ανάπαυλα του πρωθυπουργού

Από την Ιόλη Πιερίδη

Nα κλέψει λίγες ώρες ανάπαυλας τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, αποφάσισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά από 5 κολασμένους μήνες τόσο για τον ίδιο, όσο και τους οικείους του.

Ο πρωθυπουργός ιδιαίτερα καταπονημένος ψυχικά και σωματικά, το τελευταίο διάστημα, αφέθηκε στην πρωτοβουλία της πεθεράς του, μητέρας της γλυκιάς Περιστέρας.

Στις 3/8 ανοίγει το ΧΑ με fair value στις 600 μον και τις τράπεζες έως -50% – Οι έλληνες μην πουλήσουν υπάρχει λόγος



Οι αυξήσεις κεφαλαίου θα υλοποιηθούν σε πολύ χαμηλές τιμές και πρέπει να υλοποιηθούν σε πολύ χαμηλές τιμές....
Στις 3 Αυγούστου την ερχόμενη Δευτέρα θα ανοίξει το ελληνικό χρηματιστήριο το οποίο έκλεισε βίαια στις 26 Ιουνίου του 2015. 

Συνεχίζεται ο «Αρμαγεδδών» στον ΑΝΤ1

Θοδωρής Κυριακού
Επανέρχονται οι απολύσεις στον όμιλο ΑΝΤ1. Και ξεκίνησαν από τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος ύστερα από 15 χρόνια συνεργασίας αποχαιρέτησε με συναινετικό διαζύγιο τον σταθμό. Προηγήθηκαν οι απομακρύνσεις των άλλων μεγάλων στελεχών, της Κατερίνας Γκαγκάκη, του Πέτρου Μπούτου, η πρόσφατη του γενικού διευθυντή ειδήσεων Ανδρέα Παναγόπουλου αλλά και άλλων, όπως του Κώστα Τσολάκη.


Η διαδικασία των απολύσεων «πάγωσε» τον Ιούλιο εξαιτίας των δραματικών πολιτικών εξελίξεων, αλλά τώρα ενεργοποιείται εκ νέου με την επικείμενη απόλυση δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών υπηρεσιών και την αντικατάστασή τους με τη μέθοδο των εργολαβιών. Επιπλέον, για όσους μείνουν γίνεται λόγος για τη μείωση των αποδοχών κατά 30% και για την καθιέρωση της εκ περιτροπής εργασίας. Όλα αυτά αποτελούν αντικείμενο συνεχών συσκέψεων με τη συνδρομή εργατολόγων, που σχεδόν έχουν εγκατασταθεί στο Μαρούσι.Τypologies.gr

O Γκάλμπρεϊθ αποκαλύπτει το plan b Βαρουφάκη - ΒΙΝΤΕΟ


O Γκάλμπρεϊθ αποκαλύπτει το plan b Βαρουφάκη - ΒΙΝΤΕΟ
Για το plan b που είχε εκπονήσει από κοινού με τον Γιάνη Βαρουφάκη μίλησε στον ALPHA ο αμερικανός οικονομολόγος Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ. Όπως είπε το σχέδιο επεξεργαζόταν μια πενταμελής ομάδα ενώ εκτίμησε ότι ο κ. Βαρουφάκης είχε την εξουσιοδότηση της κυβέρνησης.

Στη Βουλή η υπόθεση Βαρουφάκη

Η μεγάλη πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα πολιτικά κόμματα για την υπόθεση του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη και το plan b, μεταφέρεται στη Βουλή.

Εντός της ημέρας αναμένεται στη συνεδρίαση της ολομέλειας να ενημερωθούν οι βουλευτές για την δικογραφία εναντίον του πρώην υπουργού σε ό,τι αφορά τις μηνύσεις για το «plan B» που προέβλεπε τη δημιουργία παράλληλου τραπεζικού συστήματος, με παράλληλο νόμισμα εντός του ευρώ και αφού προηγουμένως, είχε γίνει «χακάρισμα» των ΑΦΜ των πολιτών.

Στέλιος Παπαθεμελής: Είμαι συγκλονισμένος από τον απροσδόκητο χαμό της κόρης μου

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη. Η ηθοποιός και κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Στέλιου Παπαθεμελή, τραυματίστηκε θανάσιμα, πέφτοντας από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας

Προκήρυξη της ΔΕΗ για την θέση Διευθυντή Τύπου και ΜΜΕ

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ (ΔΕΗ) Α.Ε. προκηρύσσει τη θέση του Διευθυντή Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, με σκοπό την πρόσληψη στελέχους υψηλών προδιαγραφών με σύμβαση τριετούς θητείας. Η θέση είναι στάθμης Διευθυντή Βασικού Οργανικού Κλιμακίου (1ο επίπεδο ιεραρχικής στάθμης) και υπάγεται άμεσα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας.

Με ΑΔΜΗΕ στο τραπέζι ξεκινούν οι πρώτες επαφές με τα κλιμάκια

Στο τραπέζι και η "ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ"
Ξεκινούν σήμερα οι επαφές της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους της τρόικας σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων σε ότι αφορά την ενέργεια, ενώ το θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα το ΥΠΑΠΕΝ είναι προς το παρόν ο ΑΔΜΗΕ.

ΚΥΡ


ΕΣΤΙΑ


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Ποιον προτείνει για πρωθυπουργό ο Απόστολος Γκλέτσος (Βίντεο)

Οικουμενική κυβέρνηση με πρόσωπο... έκπληξη για τη θέση του πρωθυπουργού προτείνει ο πρόεδρος της Τελείας και δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος​. 

Ο κ. Γκλέτσος, πρότεινε για πρωθυπουργό τον  αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση λέγοντας χαρακτηριστικά: 

Τσίπρας: Παραμένει στο τραπέζι το Grexit - Ο λαός δεν ψήφισε όχι στο ευρώ

ONLINE : ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ
Δραματικοί τόνοι από τον πρωθυπουργό για το πώς έφτασε στον συμβιβασμό της 12ης Ιουλίου - Η καρδιά μου έλεγε να τα βροντήξω και να φύγω - Τότε δεν θα υπήρχε θέμα κουρέματος, αλλά κατάρρευσης των καταθέσεων - Δεν μετανιώνω ούτε στιγμή για ό,τι έγινε! - Υψηλή κίνηση ρίσκου το δημοψήφισμα, αλλά δεν είχα επιλογή - Κλειδί το θέμα του χρέους

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ


Nέα ρύθμιση από την Τράπεζα της Ελλάδος Αναλήψεις 420 ευρώ την εβδομάδα ασχέτως ημέρας

Καταργείται το «υποχρεωτικό επταήμερο» Σαββάτου-Παρασκευής - Στόχος να αποφεύγεται η ταλαιπωρία τις Παρασκευές - Ισχύει από σήμερα αν δεν έχει γίνει άλλη ανάληψη από το περασμένο Σάββατο 

Χαλαρώνουν τα μέτρα σε ό,τι αφορά στις συνολικές αναλήψεις από τα ΑΤΜ στο διάστημα μιας εβδομάδας.

Αποφυλακίστηκε ο Β.Παπαγεωργόπουλος - Ξανά ελεύθερος καθώς κρίθηκε ότι έχει αναπηρία 67%

Ελεύθερος είναι πάλι ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασσίλης Παπαγεωργόπουλος ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές Διαβατών για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης ύψους 17,9 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του δήμου.

Κύμα καύσωνα σαρώνει τη χώρα - Όλοι οι κλιματιζόμενοι χώροι στην Αττική

Κύμα καύσωνα σαρώνει τη χώρα με τη θερμοκρασία να φτάνει κατά τόπους τους 40 βαθμούς σήμερα...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ εδώ

Ανεβαίνει το θερμόμετρο με νέα μέτρα μέσα στον Αύγουστο – Μισθοί, συντάξεις, εργασιακά στο στόχαστρο – Έρχονται οι επικεφαλής των ελεγκτών

- Μειώσεις στο μισθολογικό κόστος του Δημοσίου με μειώσεις μισθών
- Να ανοίξει εδώ και τώρα το Ασφαλιστικό ζητούν οι δανειστές 
- Βάζουν νέα προαπαιτούμενα για να ξεκλειδώσει η χρηματοδότηση
- Τι μας περιμένει μέσα στο καλοκαίρι

Σε νέο κτίριο θυγατρική της ΔΕΗ - Πόσο νοίκι θα πληρώνει

 λίγα μέτρα από το κτίριο της Περραιβού
Σε νέο κτίριο μετακομίζουν οι κεντρικές υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ, 100% θυγατρικής της ΔΕΗ.

Από την προκήρυξη ήταν φανερό ότι η διοίκηση επιδίωκε να εξασφαλίσει κτίριο 2.000 – 3.000 τετραγωνικών στους άξονες Συγγρού ή Καλλιρόης.

Αυτό που θα νοικιάσει όντως βρίσκεται στους συγκεκριμένους άξονες και συγκεκριμένα στην οδό Διαμαντοπούλου 10, ενώ προσφέρει επιφάνεια 1.982 τετραγωνικών μέτρων.

Το τίμημα που ενέκρινε το δ.σ. του ΔΕΔΔΗΕ ανέρχεται σε 13.700 ευρώ το μήνα, δηλαδή περίπου 7 ευρώ το τετραγωνικό.euro2day.gr/chameleon

Απειλή από τους έξυπνους μετρητές για το δίκτυο, τονίζουν Γερμανοί επιστήμονες

Ο Τσίπρας ανοίγει τα χαρτιά του στο "Κόκκινο"

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σκουρής 

Τα χαρτιά του ενόψει της αυριανής συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, αλλά και του μέλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ, ανοίγει ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Πρωθυπουργός παραχωρεί στις 12 το μεσημέρι δίωρη συνέντευξη τύπου «Στο Κόκκινο», τον κομματικό ραδιοσταθμό, όπου αναμένεται να μιλήσει για όλους και για όλα.

Και κυρίως για την απόφασή του για καθαρές λύσεις τόσο όσο αφορά τη χώρα αλλά και το κόμμα.

ΠΗΓΗ: real.gr

Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δήμου Σαλαμίνας Ιούλιος – Αύγουστος 2015

Τετάρτη 29 Ιουλίου 9:00 μ.μ.
ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
Θεατρική Παράσταση
 «Χωρίζουμε  Λέμε»
Προπώληση  Γραφείο Πολιτισμού Δήμος Σαλαμίνας
Γενική Είσοδος :12€


ΚΥΡ


ΑΧΑΡΝΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Η ΔΕΗ παρουσίασε το πρόγραμμα διακανονισμών οφειλών στη Ρόδο

Το πρόγραμμα διακανονισμών οφειλών προς τη ΔΕΗ που θα δώσει ανάσα σε δεκάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις που επλήγησαν από την κρίση παρουσίασε χθες στη Ρόδο ο γενικός Διευθυντής Εμπορίας της ΔΕΗ, κ. Λάζαρος Καραλάζος.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Το ενιαίο μισθολόγιο «τρομάζει» τους εργαζόμενους στον ΑΔΜΗΕ


Ποια θα είναι η μισθολογική τύχη των εργαζομένων του ΑΔΜΗΕ σε περίπτωση που προχωρήσει η λύση της «κρατικοποίησης»; Το ερώτημα αυτό αρχίζει να τίθεται μετ΄επιτάσεως στα πέριξ της θυγατρικής της ΔΕΗ εταιρείας του δικτύου μεταφοράς ΑΔΜΗΕ. Ιδιαίτερα όταν η κυβέρνηση προωθεί το σενάριο της κρατικοποίησης της εταιρείας, δηλαδή της μεταφοράς του ελέγχου από τη ΔΕΗ στο Δημόσιο, ως αντίβαρο στις πιέσεις των δανειστών για πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της εταιρείας σε ιδιώτες.

ΗΠΑ: Πλήθος Σατανιστών παρευρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια αγάλματος του Σατανά

Σατανιστική οργάνωση έκανε τα αποκαλυπτήρια μπρούτζινου αγάλματος του Σατανά στο Ντιτρόιτ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η οργάνωση κράτησε κρυφή την εκδήλωση μέχρι την τελευταία στιγμή, προκειμένου να αποφευχθούν διαδηλώσεις χριστιανών και άλλων ομάδων που εναντιώνονται στον σατανισμό.

Πότε θα ανοίξει το ελληνικό χρηματιστήριο; - Στις 3 Αυγούστου ή μετά την ολοκλήρωση της προκαταβολής των 10 δισ

Η πραγματικότητα είναι μια το fair value του ελληνικού χρηματιστηρίου είναι 300-400 μονάδες.
Το σήριαλ με το ελληνικό χρηματιστήριο συνεχίζεται. 
Ερωτηθείς κορυφαίος τραπεζίτης για το πότε εκτιμάει ότι θα ανοίξει το ελληνικό χρηματιστήριο η απάντηση που λάβαμε ήταν αφοπλιστική «πλέον δεν ασχολούμαι η κατάσταση είναι θέατρο για γέλια και για κλάματα».
Ποια είναι τα νεότερα στοιχεία για το ελληνικό χρηματιστήριο; 

Βαρουφάκης: Η Δικαιοσύνη αποφασίζει για την τύχη του – Στη Βουλή στέλνει ο Άρειος Πάγος τις μηνύσεις – ΕΔΕ για τις ευθύνες υπαλλήλων του υπουργείου

- “Αδειάζει” το Μαξίμου τον Γιάνη Βαρουφάκη που τους “έχει κουράσει” 
- Προς απομόνωση ο πρώην Τσάρος της Οικονομίας, άγνωστο αν μπορούν να ασκηθούν διώξεις
- Σήμερα η απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με τον πρώην υπουργό 
- Κλειδί νέα μήνυση από δικηγόρους αυτή τη φορά που μπορεί να λύσει τα χέρια της Δικαιοσύνης
- Το plan b και ο κίνδυνος για Grexit στο στόχαστρο δικαστών και πολιτικών

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ...

Με την κατάθεση του νομοσχεδίου για την αδειοδότηση των καναλιών κλιμακώνεται ο πόλεμος της κυβέρνησης κατά των ΜΜΕ για τον έλεγχο της ενημέρωσης και την επιρροή στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης. Η κυβέρνηση επιδιώκει τον έλεγχο του ραδιο­τηλεοπτικού τοπίου βάζοντας στο στόχαστρο καταρχάς τους μιντιάρχες και μάλιστα αυτούς που η ίδια ταυτίζει με τη διαπλοκή, αλλά και όλους τους καναλάρχες.



ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα