Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Αδαμίδης:ΑΔΜΗΕ και προσλήψεις στην Πτολεμαΐδα 5

Τα ενεργειακά θέματα είναι πολύ υψηλά στην ατζέντα των διαπραγματεύσεων, ανέφερε ο Γιώργος Αδαμίδης, πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ στο ράδιο Λόγος και τον Λύσανδρο Ρήγα με τη δυνατότητα εναλλακτικής πρότασης  να γλιτώνει τον ΑΔΜΗΕ από την πώληση.
Περιέγραψε το μοντέλο που προτείνεται και θα γίνει αποδεκτό σύμφωνα με όσα του διαμήνυσε ο υπουργός κ. Πάνος Σκουρλέτης. «Η εταιρία θα ελέγχεται 100% από το ελληνικό δημόσιο , δεν θα έχει καμία σχέση με τη ΔΕΗ. Θα έχει τον λειτουργό αγοράς, τον προγραμματισμό έργων και το κέντρο κατανομής φορτίων δίνοντας τη δυνατότητα ίσης πρόσβασης των παικτών στα δίκτυα μεταφοράς , τα οποία θα μείνουν ως έχουν στον ΑΔΜΗΕ. Θα γίνει μια απόσχιση ενός μικρού κομματιού από την ίδια υπάρχουσα εταιρία, του κέντρου κατανομής φορτίων και της λειτουργίας του ,καθώς και της διεύθυνσης που προγραμματίζει τα νέα έργα και τις επενδύσεις.» «Φαίνεται ότι για τον ΑΔΜΗΕ δεν μιλάμε για plan B, το οποίο είναι η πώληση που είναι και ψηφισμένος νόμος»
.
«Στήνει τα εργοτάξιά του ο ανάδοχος» στην Πτολεμαΐδα 5-Έρχονται προσλήψεις

«Ήδη γίνονται εργασίες» στην Πτολεμαΐδα 5. «Στήνει τα εργοτάξιά του ο ανάδοχος. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρχουν ανακοινώσεις για ανθρώπους που θα βρίσκουν εργασία», ανέφερε ο Γιώργος Αδαμίδης στο Λύσανδρο Ρήγα επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του «Π.Λ.».Το εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας ανέλαβε πρωτοβουλία για την καταγραφή των ανέργων και τις ειδικότητες που θα προσληφθούν στην α’ φάση :οικοδόμοι, εναερίτες , μονταδόροι και μια ακόμα μεγάλη γκάμα ειδικοτήτωνenergypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα