ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Η νέα προσπάθεια του Ionian TV

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μια σοβαρή προσπάθεια στο περιφερειακό τηλεοπτικό τοπίο επιχειρεί το ionian tv που εκπέμπει στην Περιφερειακή Ζώνη 6, έχοντας μεταφέρει την τηλεοπτική έδρα του στην μεγάλη πόλη της Πάτρας.  Η ίδρυση του καναλιού έγινε το 1992 στο νησί της Ζακύνθου όπου και διατηρεί σύγχρονα στούντιο παραγωγής.
Στις αρχές του Μαρτίου 2016 εγκαινιάζει και τις νέες σύγχρονες ψηφιακές ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις του στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, με ένα διαφορετικό περιφερειακό όραμα.
Προτεραιότητα ένα αμιγώς περιφερειακό περιεχόμενο στηριγμένο σε νέα άποψη, διαφορετική φιλοσοφία, νέους ανθρώπους και προπάντων σύγχρονη τεχνολογία. Στην υπηρεσία της περιφερειακής σύνδεσης το πιο σύγχρονο hd obvan στην Δυτική Ελλάδα (το οποίο ολοκληρώνει αυτές τις μέρες το ionian σε συνεργασία με την telmaco).
Στην ομάδα του ionian ο βετεράνος ρεπόρτερ και “πολεμικός ανταποκριτής” Γιώργος Γεωργιάδης, με την δημοφιλή εκπομπή του “Πρόσωπα” που μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 10 μ.μ.
Αυτή την Παρασκευή 4/2 ένας Σύρος αποκαλύπτει την κόλαση της προσφυγιάς. Τα κυκλώματα, οι συμφωνίες,  οι τιμές, οι έμποροι…
Όλη η αλήθεια για το δράμα των προσφύγων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα