Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Μητσοτάκης: Να φύγει η κυβέρνηση της κωλοτούμπας – Φτωχοποίησαν την μεσαία τάξη - Ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε 2 μνημόνια σε 9 μήνες

"Τέλος στην παρακμή. Τέλος στην ασφυξία. Τέλος στο διασυρμό της χώρας", είπε κλείνοντας την ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ
Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συνέδριο της ΝΔ, κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα ότι από τη στιγμή που κέρδισε τις εκλογές με το θα σκίσουμε το μνημόνιο, μας έφερε άλλα δύο μνημόνια μέσα σε 9 μήνες. 
Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για κυβέρνηση κωλοτούμπας, η οποία έχει οδηγήσει σε φτωχοποίηση τη μεσαία τάξη. 
«Ναι υπάρχει άλλος δρόμος στην ιδεοληψία της Πρώτης Φοράς Αριστεράς και μετατρέπουμε τις αξίες μας σε εφαρμόσιμες πολιτικές. 

Το πρόγραμμά μας βασίζεται σε τεκμηρίωση και κοστολόγηση. 
Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Είμαστε και διαφορετικοί και είμαστε καλύτεροι. 
Έχουμε διαφορετική λογική και στο ασφαλιστικό και σε όλα τα καίρια ζητήματα της ελληνικής οικονομίας. 
Οι προτάσεις μας απαντούν ουσιαστικά στις ανάγκες των πολιτών. Οι ιδέες μας δεν χρειάζονται πρόσθετα χρήματα. Οι ιδέες μας φέρνουν χρήματα. 
Εμείς έχουμε σχέδιο για να κάνουμε την Ελλάδα να δουλέψει ξανά. Για να γίνουν όλα αυτά πράξη πρέπει πρώτα να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, γιατί πολύ απλά είναι η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης» σημείωσε επίσης ο Πρόεδρος της ΝΔ. 
«Ποτέ στην πολιτική ιστορία της χώρας δεν έχουν πει τόσες σαχλαμάρες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Υπουργοί έψαχναν επενδύσεις σε πρόσφυγες. 
Υπουργοί καταστρατηγούν την εθνική πολιτική στα Σκόπια και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε με στολή παραλλαγής πως βγαίνουμε μετά το Πάσχα από το μνημόνιο και θα εκτοξευθούμε και κυρίως είναι η πρώτη φορά που το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού μετατράπηκε σε Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογών Πολάκη. 
Η Πρώτη φορά αριστερά κατάφερε κάτι μοναδικό. Κατάφερε να μεγεθύνει όλες τις παθογένειες χωρίς να έχει κανένα επίτευγμα να επιδείξει. Φύγετε μία ώρα αρχύτερα είμαστε έτοιμοι, για το καλό της πατρίδας, να αναλάβουμε και ευθύνες που δεν μας αναλογούν», τόνισε.
"Αναγκαία συνθήκη για να κάνουμε πράξη το όραμα μας για την Ελλάδα. Να φύγει μια ώρα αρχύτερα ο κ. Τσίπρας και η παρέα του, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης. 
Αναφερόμενος στα εσωτερικά του κόμματος κ. Μητσοτάκης είπε " είχα δεσμευθεί ότι σε 111 μέρες θα αλλάξουμε τη ΝΔ. Τίμησα την εντολή σας. Αλλάξαμε το Κόμμα μας και είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα". 
Ο κ. Μητσοτάκης παράλληλα τόνισε ότι στην ισοπεδωτική μομφή ότι και εμείς τα ίδια θα κάναμε, του απαντάμε κατηγορηματικά: τίποτε δεν θα κάναμε ίδιο, τίποτα δεν θα κάνουμε το ίδιο. 
Ο πρόεδρος της ΝΔ υπερασπίστηκε την πολιτική του κόμματος λέγοντας ότι οι δικές μας ιδδές δεν χρειάζονται κατά βάση χρήματα, αντίθετα φέρνουν χρήματα. 
Προσελκύουν επενδύσεις και κάνουν πιο αποτελεσματικό το δημόσιο. 
Κλείνοντας τις εργασίες του συνεδρίου είπε "το μήνυμα μας προς τη κυβέρνηση είναι: Τέλος στην παρακμή. Τέλος στην ασφυξία. Τέλος στο διασυρμό της χώρας.
Φύγετε μια ώρα αρχύτερα . Μόνο μία νέα αξιόπιστη κυβέρνηση μπορεί να αναλάβει το έργο της ανασυγκρότησης της χώρας. Η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού ζητά λύτρωση. Λύτρωση από το ψέμα. Λύτρωση από την ανικανότητα. 
Καταλήγοντας είπε: "Αφήνουμε πίσω την κρίση και τα λάθη του χτες. Ξεκινάμε να χτίζουμε την Ελλάδα του 2021. Την περήφανη Ελλάδα της εθνικής αυτοπεποίθησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα