Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Ανανέωση στο Action24

Aπό τη Δευτέρα 11 Απριλίου, το Action24 ανανέωσε σημαντικά το πρόγραμμά του, τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία.
Συγκεκριμένα, Η ενημερωτική εκπομπή “Briefing” αλλάζει μορφή και ώρα. Σε ολοκαίνουρια, λειτουργικά σκηνικά, μεταδίδεται πλέον στην καρδιά της ενημερωτικής ζώνης, στις 19.00.
Παρουσιάζουν (με αλφαβητική σειρά) οι Γιώργος Λαμπράκος, Αντώνης Λιάρος και Γιάννης Πολίτης, ενώ συμμετέχει όλη η δυναμική, δημοσιογραφική ομάδα του Action24.

Στις 19.30, το οικονομικό ένθετο “it’s the economy stupid” με τον Χρήστο Κώνστα, σε σκηνικό-έκπληξη!
Μία ώρα πριν το “Briefing” και κάθε μέρα από Δευτέρα ως Παρασκευή, στις 18.00, επιστρέφει η τηλεοπτική σειρά-θρύλος “Η κόρη του Μιστράλ” με τον Στέσι Κιτς στο ρόλο του θυελλώδους, δεσποτικού ζωγράφου Ζουλιέν Μιστράλ, τη Στέφανι Πάουερς, τον Τίμοθι Ντάλτον, τον Ρόμπερτ Ούλριχ και τη Λι Ρέμικ.
Σταθερό παραμένει το κινηματογραφικό ραντεβού κάθε βράδυ στις 23.00, με ταινίες σπουδαίων σκηνοθετών όπως των Φεντερίκο Φελίνι, Άλφρεντ Χίτσκοκ, Μικελάντζελο Αντονιόνι, Πέδρο Αλμοδοβάρ, Αντρέι Ταρκόβσκι (για τον προγραμματισμό των ταινιών, ενημερώνεστε αναλυτικά από το τμήμα προγράμματος σε εβδομαδιαία βάση).typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα