Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Χίος: Σχεδόν 1 εκατ. ευρώ χρωστά το Νοσοκομείο στην ΔΕΗ

Οφειλές προς τη ΔΕΗ ύψους περίπου 1 εκατομμυρίου ευρώ περίπου, βρήκε στο Σκυλίτσειο Νομαρχιακού Νοσοκομείου, αναλαμβάνοντας προσωρινά χρέη Διοικητή, η γιατρός Ελένη Βουτιέρου.

Το θέμα αυτό, μαζί με την οικονομική υποχρέωση του Νοσοκομείου προς τη δημοσιογράφο Αγγελική Χατζηδημητρίου μετά την τελεσίδικη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, αποτέλεσαν αντικείμενο συσκέψεων με την Διοίκηση της ΔΥΠΕ  Πειραιώς και Νήσων, αλλά από ότι φαίνεται δεν έχει ακόμα αντιμετωπιστεί.


Έτσι ερώτηση προς τους Υπουργούς Υγείας και Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ.κ. Ξάνθο και Σκουρλέτη αντίστοιχα, κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ Νότης Μηταράκης.

«Πιο ορατός από ποτέ είναι ο κίνδυνος διακοπής της ηλεκτροδότησης του Γ. Ν. Χίου «Σκυλίτσειο» μετά την άρνηση του τοπικού γραφείου της ΔΕΗ να προχωρήσει στις αναγκαίες διαδικασίες διακανονισμού των οφειλών του», σημειώνει ο κ. Μηταράκης επικαλούμενος δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο.

Μάλιστα μεταφέρει την πληροφορία ότι το τοπικό γραφείο παρέπεμψε την υπόθεση του διακανονισμού και τη λήψη κεντρικών αποφάσεων στην κεντρική διοίκηση της ΔΕΗ.

«Σε ποιες ενέργειες θα προβούν ώστε να επιτευχθεί ο διακανονισμός των οφειλών και να απομακρυνθεί οριστικά ο κίνδυνος διακοπής της ηλεκτροδότησης του Γ. Ν. Χίου;», ρωτά τους υπουργούς ο κ. Μηταράκης, που δεν ρωτά πάντως εξηγήσεις και για ποιο λόγο δημιουργήθηκε ένα τέτοιο χρέος λόγω απλήρωτων λογαριασμών.

Ρεπορτάζ:Θοδωρής Πυλιώτης ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα