Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Μητσοτάκης: Χωρίς ιδιωτικές επενδύσεις δεν θα έρθει ποτέ ανάπτυξη

Ομιλία του αρχηγού της ΝΔ στην Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέπτυξε μία σειρά δεσμεύσεων για την στήριξη της επιχειρηματικότητας - «Η απόλυτη προτεραιότητα μίας κυβέρνησης της ΝΔ θα είναι νέες δουλειές» τόνισε ο ίδιος


Μια σειρά δεσμεύσεων που αναλαμβάνει ο ίδιος αλλά και τα στελέχη του κόμματός με στόχο τη στήριξη της επιχειρηματικότητας ανέπτυξε σήμερα ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στην Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ. 

Εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «χωρίς ιδιωτικές επενδύσεις η ανάπτυξη δεν θα έρθει ποτέ» ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για μία νέα συμφωνία αλήθειας που πρέπει να περιλαμβάνει τους πολίτες αλλά και την επιχειρηματική κοινότητα.
Όπως υπογράμμισε, πολλοί αντιμετωπίζουν τις επιχειρήσεις ως μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης, πράγμα που είναι τελείως αναληθές καθώς η ανάπτυξη θα έρθει από τις επιχειρήσεις που θέλουν να επενδύσουν.

Ωστόσο, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι η καχυποψία δεν είναι εντελώς αβάσιμη καθώς σε παλαιότερα χρόνια «σε ένα σφικταγκαλιασμένο ταγκό πολιτικές δυνάμεις και κάποιοι επιχειρηματίες υπονόμευσαν την παραγωγική δύναμη της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα