Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΦΙΛΗΣ : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

ΓΙΑΤΙ, ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ;

Τη λογική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην προσευχή και τις παρελάσεις ξεδίπλωσε για άλλη μια φορά ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.

«Δεν είναι ούτε αμαρτία να πείτε ότι μια μέρα δεν θα ξεκινάτε με πρωινή προσευχή στα σχολεία. Δεν θέλουμε φετφάδες. Όχι στην ομοιομορφία στα σχολεία» δήλωσε ο χαρακτηριστικά ο υπουργός Παιδείας κατά την επίσκεψή του σε δημοτικό σχολείο στην Ξυλοκέριζα Κορίνθου.


Όσον αφορά τις παρελάσεις τάχθηκε υπέρ των εκδηλώσεων στα σχολεία λέγοντας ότι «δεν ξέρω τι προσφέρει ο στρατιωτικός σχηματισμός της παρέλασης».

Ο Νίκος Φίλης για να αποσείσει, μάλιστα, τις ευθύνες από τα χέρια του «έκανε μπαλάκι» τις ευθύνες στον σύλλογο διδασκόντων λέγοντας ότι κάθε απόφαση θα γίνεται δεκτή.

Οι απόψεις του κ. Φίλη πάντως δεν έγιναν δεκτές χωρίς αντιδράσεις με τον δήμαρχο Κορίνθου να του επισημαίνει ότι «θα προκληθούν μεγάλες αντιπαραθέσεις που θα προκαλέσουν διχασμό στην κοινωνία» παρατηρώντας ότι μπορεί ο Σύλλογος Διδασκόντων να αποφασίσει ότι δεν θα γίνεται προσευχή και παρέλαση σε μια κοινωνία που είναι πιο συντηρητική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα