Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Βρετανία – Δημοψήφισμα LIVE: ΒΡΕΧΙΤ! Ιστορική απόφαση για το μέλλον της Ευρώπης – Την παραίτηση Κάμερον ζητούν Εργατικοί και Φάρατζ

Φάρατζ: «Τολμώ να ονειρεύομαι ένα ανεξάρτητο Ηνωμένο Βασίλειο»

Φάρατζ: Ακόμα κι αν χάσουμε τη μάχη, θα κερδίσουμε τον πόλεμο
Μετά το ολονύχτιο θρίλερ ο ηγέτης των βρετανών Ευρωσκεπτικιστών καλωσορίζει την επικράτηση του Brexit


«Το δαιμόνιο του Ευρωσκεπτικισμού έχει βγει από τη μποτίλια και δεν πρόκειται να μπει ξανά εκεί μέσα» ήταν η μαχητική δήλωση του Νάιτζελ Φάρατζ με την οποίαν υποδέχτηκε τη νίκη του «Brexit».   

Αν και επιφυλακτικός στην αρχή καθώς ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το Brexit θα μπορούσε να είναι ο τελικός νικητής του δημοψηφίσματος, ο ηγέτης του UKIP άρχισε να επιχαίρει, παίρνοντας «το αίμα του πίσω».

Ο Φάρατζ είπε χαρακτηριστικά ότι «εμάς του UKIP, τους Ευρωσκεπτικιστές, μας χλεύαζαν και μας αποκαλούσαν 'γραφικούς' και 'κολλημένους'. Τώρα όμως που έχουμε το 50%, τα πράγματα άλλαξαν. 
Ακόμη και εάν παραμέναμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ένα κομμάτι αυτής της ΕΕ θα ήταν καταδικασμένο έτσι και αλλιώς.

Θα μπορούμε να διατυπώσουμε επίσημη διαμαρτυρία ότι η προπαγάνδα υπέρ της παραμονής της χώρας στην ΕΕ βασίστηκε στη χρηματοδότηση από τους φορολογούμενους. Αλλά από τη στιγμή που δόθηκε η δυνατότητα στο λαό να αποφασίσει, αυτό τελικά ήταν κάτι καλό».

Πάντως, η απειρία του Φάρατζ φάνηκε όταν βιάστηκε να προεξοφλήσει την ήττα του 
«Leave» και να δηλώσει, ότι, παρόλ' αυτά, «θα κερδίσουμε τον πόλεμο» υπονοώντας ότι έχει χάσει τη μάχη. Όμως, έπειτα από το ολονύχτιο θρίλερ των αποτελεσμάτων, ο εκκεντρικός πολιτικός έσπευσε να καλωσορίσει την επικράτηση του Leave παρότι δεν είχε ολοκληρωθεί η καταμέτρηση.

Έτσι, σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε: «Τώρα τολμώ να ονειρεύομαι ότι η αυγή έρχεται για ένα ανεξάρτητο Ηνωμένο Βασίλειο».protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα