Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Σκουρλέτης: Η ηλεκτρική ενέργεια στην Ελλάδα αλλάζει μεσω του target model

Για «δίκαιη ανάπτυξη με τη χρήση εργαλείων» και «καταπολέμηση της ανεργίας» έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης


Ως ευκαιρία προκειμένου να εφαρμόσει η κυβέρνηση το σχεδιασμό της και να προχωρήσει στη δίκαιη ανάπτυξη, με την καταπολέμηση της ανεργίας, παρουσίασε ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης το αναπτυξιακό νομοσχέδιο, σε ειδική εκδήλωση που οργανώθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Ο υπουργός Οικονομίας δήλωσε από το βήμα πως «η ψήφιση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου θα δώσει την ευκαιρία στην κυβέρνηση να υλοποιήσει το σχεδιασμό της», ενώ μίλησε για «δίκαιη ανάπτυξη με τη χρήση εργαλείων» και για «καταπολέμηση της ανεργίας».

Στην ίδια εκδήλωση μίλησε και ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος αναφέρθηκε στις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν, αλλά και στις ευκαιρίες που διανοίγονται. Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόνισε πως «ξεκινά μια νέα περίοδος γεμάτη προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, αλλά και ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσουμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε θέματα των αρμοδιοτήτων του, λέγοντας πως γεννιέται κάτι νέο στον ενεργειακό τομέα και προανήγγειλε αλλαγές στην ηλεκτρική ενέργεια, τονίζοντας πως «τους επόμενους μήνες η ηλεκτρική ενέργεια στην Ελλάδα αλλάζει μεσω του target model. Έχουν δρομολογηθεί παρεμβάσεις για τις ΑΠΕ και με το νέο σχέδιο στοχεύουμε στην εξάλειψη των στρεβλώσεων».

Ο Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε πως στόχος είναι η «ενίσχυση της καινοτομία και της έρευνας» και αναφέρθηκε στην «πολυδιάστατη ενεργειακή πολιτική» της κυβέρνησης και τα νέα ενεργειακά έργα που υλοποιούνται, όπως ο TAP. protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα