Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Τι απαντά ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο ΣΥΡΙΖΑ για το δάνειο 300.000€ του Κήρυκα Χανίων

Για προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός του καθώς και της οικογένειάς του κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Αφορμή η ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ και αφορά στο πόθεν έσχες του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για το 2012, σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος της ΝΔ είναι μέτοχος της εταιρείας "Κήρυξ ΑΕ", η οποία το 2005 έλαβε δάνειο ύψους 300.000 ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς, διάρκειας 2 ετών, το οποίο δεν αποπληρώθηκε ποτέ, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Άμεση ήταν η απάντηση του πατέρα του προέδρου της ΝΔ. Ο κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος κάνει λόγο για επικοινωνιακές σκοπιμότητες λέγοντας ότι τον λυπεί «βαθύτατα η ένταση του θράσους, που οδηγεί βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος να κάνουν λόγο για “θαλασσοδάνεια”, προσπαθώντας να με ταυτίσουν με ανοίκειες πρακτικές».

Ο κ. Μητσοτάκης αφού δίνει ένα ιστορικό της πορείας της επιχείρησης μέχρι που έκλεισε και άνοιξε εκ νέου με την επωνυμία «ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ» ΑΕ η οποία είχε αναλάβει την αποπληρωμή του δανείου.

Σημειώνει ότι η διαδικασία του δανεισμού της «ΚΗΡΥΞ ΑΕ» έγινε υπό το φως της ημέρας και υπό το φως της ημέρας συνεχίζει και διευκρινίζει ότι «η οικογένειά μου και εγώ καμία σχέση δεν είχαμε με την εκδοτική προσπάθεια «ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ» ΑΕ η οποία είχε αναλάβει την αποπληρωμή του δανείου».

«Άνθρακες ο θησαυρός λοιπόν. Γι αυτό, ας στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε περιπτώσεις που πραγματικά έβλαψαν το δημόσιο συμφέρον. Και να αναλάβουν και οι τράπεζες την ευθύνη των περιπτώσεων αυτών ως οφείλουν» καταλήγει η ανακοίνωση την οποία ακολούθησε νέα ανακοίνωση από μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έχει ως εξής:εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα