Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Τα χαρτιά που έχει ο Alpha για να συνεχίσει να εκπέμπει

Ποια θα είναι η επόμενη μέρα για τον Alpha; Εικοσιτετράωρη μετάδοσή του από τις πλατφόρμες ΟΤΕ και Nova και ταυτόχρονα προβολή από το Channel 9 Αθηνών και Θεσσαλονίκης μεγάλου μέρους των παραγωγών  με τη μορφή του «διαφορετικού» προγράμματος (όχι ως ευθεία αναμετάδοση, καθώς υπάρχει απαγόρευση από τον νόμο). Είναι κι αυτό ένα από τα ενδεχόμενα, για τα οποία είχαμε γράψει από το καλοκαίρι του 2015.

Η μεγαλύτερη πρόκληση που θα έχει να αντιμετωπίσει είναι ότι, ακόμα κι αν προσπεράσει το εμπόδιο της πλατφόρμας διάθεσης διαφήμισης, στην οποία θα μετέχουν μόνο εθνικά κανάλια (τουλάχιστον αρχικά), η εκτίμηση των διαφημιστικών εταιρειών είναι ότι, ακόμα κι αν διατηρούσε το ίδιο πρόγραμμα, δεν θα μπορούσαν να «κατευθύνουν» διαφημιστικό έσοδο μεγαλύτερο των 15 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως – περίπου το ένα τέταρτο απ’ ό,τι εισπράττει σήμερα ο Alpha.
Αν υπάρξει συμφωνία με τον ΣΚΑΪ, θα είναι για την πώληση προγράμματος, ψυχαγωγικού και ενημερωτικού, μέσα από εταιρεία παραγωγής που θα παραδίδει το πρόγραμμα στην «Ειδήσεις Ντοτ Κομ (ΣΚΑΪ)». Η συζήτηση για ευρύτερη συνεργασία Alpha – ΣΚΑΪ είναι στο τραπέζι, αλλά προς το παρόν το Φάληρο ενδιαφέρεται για πρόγραμμα.typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα