Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Τζόκερ: Κέρδισε 594.228€ με μόλις 2 ευρώ - Στη Σαλαμίνα ο υπερτυχερός παρά το τζακ ποτ

Τζόκερ: Στα 16.000.000 ευρώ το ποσό που θα μοιραστούν οι νικητές της πρώτης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση. Λίγες ώρες μετά την τελευταία κλήρωση, αποκαλύπτεται ένα απίστευτο παιχνίδι της τύχης...



Ο λόγος για τον υπερτυχερό του χθεσινού τζακ ποτ, που ένα δελτίο των 2 ευρώ έπιασε 4 πεντάρια και έγινε πλουσιότερος κατά 594.228€. Τα άλλα δυο που "έπιασαν" 5αρι παίχτηκαν στη Στενή Ευβοίας και στην Κοζάνη.


Το καθένα κερδίζει από 148.557 ευρώ. Τα σενάρια στη Σαλαμίνα για την ταυτότητα του νικητή δίνουν και παίρνουν με τον υπερτυχερό να μην έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή του. Το δελτίο, κατατέθηκε στο πρακτορείο του Αθανάσιου Δεμερτζή, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 162. Δεν ήταν τυχαίας επιλογής, που σημαίνει πως ο υπερτυχερός συμπλήρωσε τους αριθμούς που είχε επιλέξει και κατέθεσε το δελτίο. Λίγο αργότερα έμαθε τα ευχάριστα από την κλήρωση του τζόκερ. Δείτε παρακάτω που κατατέθηκαν τα 6 τυχερά πεντάρια της χθεσινής κλήρωσης...

Η συμμετοχή στη σημερινή κλήρωση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στη σειρά των αλλεπάλληλων τζακ ποτ και αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο ενόψει της επόμενης κλήρωσης. Όπως δείχνουν τα στοιχεία της κλήρωσης, έσπασε χθες το φράγμα των 20 εκατομμυρίων στηλών και συνολικά παίχτηκαν πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ.
Να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο τζακ ποτ στην ιστορία παραμένει από τον Απρίλιο του 2010 όταν είχαν μοιραστεί σε τρεις τυχερούς, έπειτα από 14 τζακ ποτ, 19,2 εκατ. ευρώ, ενώ το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό δόθηκε τον Νοέμβριο του 2014 όταν δύο τυχεροί μοιράστηκαν συνολικά 18,4 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα