Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ (Α΄ ΚΥΚΛΟΣ) ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (EΠΕΙΣΟΔΙΑ 17 & 18)

Η αξέχαστη οικογενειακή σειρά, παραγωγής 1974-1983, που μεταδόθηκε για πρώτη φορά στις αρχές του 1975 και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, επιστρέφει στη συχνότητα της ΕΡΤ2. 

Η σειρά, βασισμένη στα ομώνυμα αυτοβιογραφικά βιβλία της Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ και γυρισμένη στην αμερικανική Δύση, καταγράφει την καθημερινότητα μιας πολυμελούς αγροτικής οικογένειας του 1880.
*Η σειρά δεν θα μεταδοθεί, εκτάκτως ,αύριο Τσικνοπέμπτη λόγω μετάδοσης ποδοσφαιρικού αγώνα.

Επεισόδιο 17οDOCTOR’S LADY

Ένας κεραυνοβόλος έρωτας αναπτύσσεται ανάμεσα στον γιατρό Μπέικερ και τη νεαρή Κέιτ Θόρβαλντ, που έρχεται στην πόλη για να επισκεφτεί τη θεία της, τη Χάριετ Όλσεν. Παρά το γεγονός ότι είναι ένα κορίτσι της πόλης, η όμορφη Κέιτ αποδέχεται μ’ ενθουσιασμό την πρόταση γάμου του Μπέικερ. Οι φίλοι του ανησυχούν για το μέλλον της σχέσης και για την ικανότητά της Κέιτ ν’ αντεπεξέλθει στα καθήκοντα μιας συζύγου αγροτικού γιατρού. 



Επεισόδιο 18ο THE PLAGUE

Μια λοιμώδης νόσος εξαπλώνεται στο ανυποψίαστο Γουόλνατ Γκρόουβ. Ο Τσαρλς Ίνγκαλς, ο γιατρός Μπέικερ και ο αιδεσιμότατος Άλντεν συνεργάζονται για να σώσουν την κοινότητα από την αρρώστια και το θάνατο. Όταν η πανούκλα εξαπλώνεται στις γύρω περιοχές, συνειδητοποιούν ότι πρέπει να βρουν και να θεραπεύσουν την πηγή του κακού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα