Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ (Α΄ ΚΥΚΛΟΣ) ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (EΠΕΙΣΟΔΙΑ 21 & 22)

Η αξέχαστη οικογενειακή σειρά, παραγωγής 1974-1983, που μεταδόθηκε για πρώτη φορά στις αρχές του 1975 και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, επιστρέφει στη συχνότητα της ΕΡΤ2. 

Η σειρά, βασισμένη στα ομώνυμα αυτοβιογραφικά βιβλία της Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ και γυρισμένη στην αμερικανική Δύση, καταγράφει την καθημερινότητα μιας πολυμελούς αγροτικής οικογένειας του 1880. 
Επεισόδιο 21ο MONEY CROP
 Πιστεύοντας ότι έχουν πέσει θύματα απάτης, οι αγρότες του Γουόλνατ Γκρόουβ εκφράζουν το θυμό τους στην έγκυο σύζυγο του ανθρώπου που υποσχέθηκε να τους προμηθεύσει με σπόρους. Πολύ σύντομα, η πεποίθηση των κατοίκων ότι ο έμπορος αθέτησε τη συμφωνία αποδεικνύεται λανθασμένη… 

Επεισόδιο 22ο SURVIVAL

 Επιστρέφοντας στο Γουόλνατ Γκρόουβ από το Μανκάτο, οι Ίνγκαλς έρχονται αντιμέτωποι με μια ανοιξιάτικη χιονοθύελλα. Καταφεύγουν σε μια απομονωμένη καλύβα στο βουνό, έχοντας μαζί τους ελάχιστη τροφή. Η απελπιστική κατάσταση θα γίνει ακόμα σοβαρότερη, όταν εμφανίζεται ένας ξεπαγιασμένος ομοσπονδιακός σερίφης, αναζητώντας τον Ινδιάνο Σιού αρχηγό, που έχει, μόλις, σώσει τη ζωή του Τσαρλς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα