Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ (ΤΕΛΟΣ Α΄ ΚΥΚΛΟΥ) ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (EΠΕΙΣΟΔΙΑ 23 & 24)

ENAΡΞΗ Β'ΚΥΚΛΟΥ ΠΕΜΠΤΗ 23/02
Η αξέχαστη οικογενειακή σειρά, παραγωγής 1974-1983, που μεταδόθηκε για πρώτη φορά στις αρχές του 1975 και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, επιστρέφει στη συχνότητα της ΕΡΤ2. 


Η σειρά, βασισμένη στα ομώνυμα αυτοβιογραφικά βιβλία της Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ και γυρισμένη στην αμερικανική Δύση, καταγράφει την καθημερινότητα μιας πολυμελούς αγροτικής οικογένειας του 1880. 

Επεισόδιο 23ο TO SEE THE WORLD

Επηρεασμένος από τις πομπώδεις διηγήσεις του κυρίου Έντουαρτνς, ο Τζόνι Τζόνσον αποφασίζει ν’ αναζητήσει την περιπέτεια, πραγματοποιώντας ένα μεγάλο ταξίδι στον κόσμο. Νιώθοντας υπεύθυνος γι’ αυτήν την εξέλιξη, ο κύριος Έντουαρντς τον ακολουθεί για να τον προστατέψει από τους κινδύνους και να τον πείσει να επιστρέψει στο Γουόλνατ Γκρόουβ. 


Eπεισόδιο 24 FOUNDER’S DAY



Η γιορτή για την ίδρυση του Γουόλνατ Γκρόουβ πλησιάζει και υπόσχεται διασκέδαση, εκπλήξεις και διαγωνισμούς ανάμεσα στους κατοίκους. Ο Τζιμ Τάιλερ, ο επικαλούμενος και «Ταύρος των Δασών», φοβάται μήπως ηττηθεί στον διαγωνισμό κοπής ξύλων από τον κατά πολύ νεότερο και δυνατότερο Τσαρλς Ίνγκαλς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα