Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Μονομαχία ανάμεσα στον ανεξάρτητο Εμανουέλ Μακρόν και την υποψήφια του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν στον 2ο Γύρο

Λαμβάνει το 23,82%, έναντι 21,58% της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν με την οποία θα αναμετρηθεί στον β' γύρο των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 7 Μαΐου


Νικητής του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία αναδείχθηκε ο ανεξάρτητος κεντρώος υποψήφιος Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος με με 46 εκατομμύρια ψήφους καταμετρημένες έως τώρα λαμβάνει το 23,82%, έναντι 21,58% της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν με την οποία θα αναμετρηθεί στον β' γύρο των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 7 Μαΐου.


Ακολουθούν ο συντηρητικός Φρανσουά Φιγιόν με 19,96% και ο ακροαριστερός Ζαν-Λικ Μελανσόν με 19,49%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δίνουν το πρακτορείο AFP και το France24.com.

Η πρώτη δημοσκόπηση για τον επόμενο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία δημοσιεύθηκε ήδη στη Γαλλία με τους Γάλλους να επιλέγουν με 62% τον Εμανουέλ Μακρόν ως επόμενο πρόεδρο της χώρας, ενώ μόλις το ποσοστό 32% θα επιλέξει την ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν. 

Εκτός του ακροαριστερού Ζαν- Λικ Μελανσόν, του οποίου οι απόψεις συγκλίνουν με αυτές της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν, όλοι οι υπόλοιποι ανθυποψήφιοι κάλεσαν του Γάλλους πολίτες να ψηφίσουν τον μοναδικό ευρωπαϊστή πολιτικό, τον Εμανουέλ Μακρόν. 

 protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα