Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Μάχη αρχηγών και καταμέτρηση δυνάμεων σήμερα στη Βουλή

Συνεχίζεται η συζήτηση για το νέο μεσοπρόθεσμο
Ανθρωπάκια, μανιακοί δολοφόνοι, Πινόκιο, χαμστεράκια, κότες και προδότες είναι μερικοί μόνο από τους χαρακτηρισμούς που αντάλλαξαν χθες υπουργοί και βουλευτές της πλειοψηφίας με τα στελέχη των κομμάτων της αντιπολίτευσης

Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η αντιπαράθεση στη Βουλή για το νέο μεσοπρόθεσμο (σύμφωνα με την κυβέρνηση), το τέταρτο μνημόνιο (σύμφωνα με την αντιπολίτευση).


Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί η τοποθέτηση του Γιάννη Δραγασάκη, καθώς ο πρώην αντιπρόεδρος αναφέρθηκε στον στόχο του ΣΥΡΙΖΑ. Είπε ότι η κυβέρνηση θα κριθεί από τους πολίτες στο τέλος της θητείας της και... αποκάλυψε πως δημιουργούμε ένα νέο υπόδειγμα αριστεράς, που θα είναι και ριζοσπαστική και θα παραμείνει κόμμα εξουσίας. Ακόμη δηλαδή και μετά από μία εκλογική ήττα.  

Είχατε πει ότι η προνομοθέτηση είναι αντιδημοκρατική, υπενθύμισε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ο Κωστής Χατζηδάκης. Φέραμε αυτά που ζητούσαν οι δανειστές, τροποποιημένα από τη διαπραγμάτευση που κάναμε, απάντησε ο Γιάννης Δραγασάκης. 

Στον Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών εστίασε τα πυρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος: «Πρώτος ασεβής με την πολιτική του αξιοπρέπεια είναι ο πρωθυπουργός και ακολουθεί ο κ. Τσακαλώτος. Ο ορισμός, η αποθέωση του πολιτικού αμοραλισμού». 

«Αν ο/η σύντροφός σας σας ρωτήσει "αγάπη μου γιατί συρρίκνωσες τις συντάξεις" τι θα απαντήσετε» ρώτησε τους βουλευτές της πλειοψηφίας ο Γιώργος Αμυράς. Και έδωσε την απάντηση ο ίδιος: «Επειδή τα έκανα μούσκεμα». 

«Τα ψέματα του Τσίπρα θα τα ζήλευε και ο Πινίκιο» ανέφερε στην ομιλία της η Εύη Χριστοφιλοπούλου. 

Serial killer των ελευθέρων επαγγελματιών αποκάλεσε την κυβέρνηση ο Γιώργος Κουμουτσάκος και επισήμανε στους βουλευτές της πλειοψηφίας ότι με τη ψήφο τους στο μεσοπρόθεσμο φτωχοποιούν την κοινωνία.

«Τώρα χωρίς την καταστροφή τι θα κάνετε; Κινδυνεύετε με την επανάληψη περι καταστροφής να μετατραπείτε σε χάμστερ που απλά τρέχουν στον τροχό», απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο Νίκος Παππάς.

Στα αντίμετρα στόχευσε η Αλέκα Παπαρήγα. Τα χαρακτήρισε τραγωδία καθώς, όπως είπε, «αποτελούν πιστοποίηση της μονιμοποίησης της φτωχοποίησης».[Περισσότερα]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα