Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Πανελλήνιες 2017

Αρχίζει σε λίγες ώρες, αύριο Τρίτη 6 Ιουνίου 2017, η μάχη για τις Πανελλήνιες 2017. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα, και χρήσιμες συμβουλές για την Έκθεση - Νεοελληνική Γλώωσα για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ.
Έφτασε η... μεγάλη στιγμή που χιλιάδες υποψήφιοι θα δώσουν τη μάχη για τις Πανελλήνιες 2017 με το μάθημα Έκθεση - Νεοελληνική γλώσσα (οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ), ενώ την Τετάρτη εξετάζεται η Νεοελληνική Γλώσσα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ. Γα τα ΕΠΑΛ, οι Πανελλήνιες 2017 θα διαρκέσουν από τις 6 έως και τις 21 Ιουνίου, ενώ για τα ΓΕΛ, από τις 7 έως τις 19 Ιουνίου. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα διεξαχθούν μεταξύ 22 και 30 Ιουνίου, ενώ οι πρακτικές δοκιμασίες, μεταξύ 20 και 30 Ιουνίου.

Φέτος για πρώτη φορά οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα μπορούν να εισάγονται και σε σχολές των ΑΕΙ αντίστοιχες των τομέων που σπούδασαν με τις ίδιες εξετάσεις και σε ειδικό ποσοστό 1%. Το newsit.gr θα δημοσιεύσει αμέσως τα θέματα για την Έκθεση - Νεοελληνική Γλώσσα ΕΠΑΛ, και σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Πουκαμισάς θα δημοσιεύσει και τις προτεινόεμενες απαντήσεις - λύσεις των θεμάτων.[περισσότερα]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα