Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Απεβίωσε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Κωνσταντίνος Δόλογλου

Πέθανε σε ηλικία 60 ετών ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Κωνσταντίνος Δόλογλου, ο οποίος είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών σε θέσεις ευθύνης τόσο του ιδιωτικού, όσο και του δημόσιου τομέα.

Ο Κ. Δόλογλου γεννήθηκε το 1957. Ήταν πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Τμήματος Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιά. Διετέλεσε ανώτερο στέλεχος της ΔΕΗ (σύμβουλος διοίκησης), γενικός διευθυντής του Οργανισμού Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ, αναπληρωτής γενικός διευθυντής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με αρμοδιότητα σε θέματα Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Επιτελικού Σχεδιασμού, οικονομικός διευθυντής του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής και έπαρχος Ικαρίας. Υπήρξε μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου Χαλανδρίου και δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου.

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Μανώλης Παναγιωτάκης, ανέφερε τα εξής:


"Για την πρόωρη και ξαφνική απώλεια του συναδέλφου, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου και στενού συνεργάτη μου, Κώστα Δόλογλου, εκφράζω την βαθιά μου θλίψη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς την οικογένειά του. Ο Κώστας Δόλογλου ήταν κόσμημα για την οικογένεια της ΔΕΗ και με την στάση και τη συνολική προσφορά του, υπηρέτησε κατά το βέλτιστο τρόπο το Δημόσιο συμφέρον". 

Και από τη Νέα Δημοκρατία

Ο Κώστας Δόλογλου είχε διατελέσει μεταξύ άλλων γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ και ήταν πρώτος εξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από την πλευρά της μητέρας του. Είχε διατελέσει συνεργάτης και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στο επιτελείο του οποίου είχε ενταχθεί κατα τις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές.

Συλλυπητήρια δήλωση για την απώλεια του Κώστα Δόλογλου έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του Κώστα Δόλογλου. Αποχαιρετούμε έναν πιστό μαχητή της Νέας Δημοκρατίας.

Υπηρέτησε την Παράταξή μας από καίριες θέσεις και πρόσφερε στα κοινά από θέσεις ευθύνης, που επάξια κατέκτησε. Διακρινόταν πάντα για το ήθος, την ευγένεια, τη βούλησή του για προσφορά.

Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

Δήλωση έκανε και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης:

"Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια του πολυαγαπημένου φίλου, πολύτιμου συνεργάτη και συμμαχητή Κώστα Δόλογλου.

Υπήρξε ακούραστος αγωνιστής της παράταξης, άξιος πρεσβευτής των αρχών και των αξιών της και σε όλη του τη ζωή πορεύτηκε με ήθος, αξιοπρέπεια και εντιμότητα. Ήταν ένας σπουδαίος Άνθρωπος και υπόδειγμα οικογενειάρχη.

Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό σε όλους μας. Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγο και τα παιδιά του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα