ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Σπεύδει να... διανείμει τα κέρδη του ο ΑΔΜΗΕ - Στα 14,631 εκατ. ευρώ τα καθαρά στο α' τρίμηνο

Στα 14,631 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα καθαρά κέρδη του ΑΔΜΗΕ για το α’ τρίμηνο. Σύμφωνα, μάλιστα, με τη διοίκηση του ΑΔΜΗΕ, τα θετικά αποτελέσματα του α’ τριμήνου προϊδεάζουν για υψηλή κερδοφορία για όλη τη χρήση του 2017.

Με αυτό το δεδομένο, το ΔΣ του ΑΔΜΗΕ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα, αποφάσισε τη διανομή προμερίσματος σε ποσοστό 50% των καθαρών κερδών που ανήλθαν στα 14,631 εκατ. ευρώ, ήτοι ποσού 7,315 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ έχει ως εξής:

Τη διανομή προμερίσματος αποφασίζει το ΔΣ του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) μετά την εμφάνιση θετικών αποτελεσμάτων για το α’ τρίμηνο του έτους, που προϊδεάζουν για υψηλή κερδοφορία για ολόκληρη τη χρήση του 2017, ενός μεταβατικού έτους για τον Διαχειριστή  λόγω των αλλαγών στο ιδιοκτησιακό του καθεστώς, μετά τον διαχωρισμό του από τη ΔΕΗ, την εισαγωγή του στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών μέσω της ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών και την είσοδο του στρατηγικού επενδυτή, StateGridofChina, στο μετοχικό του κεφάλαιο με ποσοστό 24%.

Συγκεκριμένα, το ΔΣ  μετά την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων α’ τριμήνου, αποφασίζει τη διανομή προμερίσματος σε ποσοστό 50% των καθαρών κερδών που ανήλθαν στα 14,631 εκατ. ευρώ, ήτοι ποσού 7,315 εκατ. ευρώ.energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα