Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Αμετανόητος ο Μπαλτάς: Δεν δίνει απαντήσεις για τη σύζυγό του και μιλά για... «fake news»!

Εστειλε επιστολή, με την οποία... δεν απαντά!
Τρία ερωτήματα παραμένουν χωρίς απάντηση από τον πρώην υπουργό Παιδείας που αντί εξηγήσεων για τις παρανομίες επί παρανομιών, επιτίθεται στους δημοσιογράφους, κατηγορώντας τους για «κατασκευή ειδήσεων»

Αμετανόητος εμφανίζεται ο πρώην υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς σε σχέση με τις καταγγελίες για την επαγγελματική πορεία στο Δημόσιο της συζύγου του, ενώ επιχειρεί να αντεπιτεθεί ο ίδιος στα μέσα ενημέρωσης που αποκάλυψαν το θέμα, μιλώντας για... «fake news».


Ο κύριος Μπαλτάς, αφού σε ραδιοφωνική του συνέντευξη το μεσημέρι της Δευτέρας χαρακτήρισε «περιζήτητη» επαγγελματικά την σύζυγό του, προσθέτοντας πως όσα «φαίνονται» παράνομα στην πορεία της «έτυχαν» απλώς, επέλεξε να στείλει επιστολή προς την εφημερίδα «Καθημερινή», που αποκάλυψε το θέμα. Στην επιστολή του, την οποία κοινοποίησε προτού δημοσιευθεί στην εφημερίδα σε όλα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, πραγματοποιεί ολομέτωπη επίθεση προς τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα που υπέγραψε το θέμα, αλλά αποφεύγει να δώσει επί της ουσίας απαντήσεις σε τρία καθοριστικά ζητήματα: Γιατί η ΚΤΥΠ δεν προσέβαλε στα δικαστήρια την μονιμοποίηση ενός συμβασιούχου, με ποια προσόντα, αν και άσχετο πτυχίο και μεταπτυχιακό, η σύζυγός του ανέλαβε διευθυντική θέση και μάλιστα επί ΣΥΡΙΖΑ και τρίτον, με ποιο σκεπτικό «αναγνωρίστηκε» το μεταπτυχιακό της ώστε να πάρει αύξηση, αν και είναι άσχετο με το αντικείμενο και άρα κάτι τέτοιο είναι εντελώς παράνομο.

Αντί απαντήσεων, ο πρώην υπουργός Παιδείας, που θεωρεί την αριστεία «ρετσινιά», κάνει λόγο για «"ηθικό πλεονέκτημα" των fake news», παραπέμποντας στην ρητορική του «εφευρέτη» του όρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα