ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Energy Weekly Review: Διαβάστε την εβδομαδιαία επισκόπηση της ενεργειακής επικαιρότητας από την ομάδα του energypress

Το Energy Weekly Review είναι η νέα πρωτοβουλία της ομάδας του energypress, του σάιτ που, όπως ξέρουν οι χιλιάδες αναγνώστες που το παρακολουθούν καθημερινά, δεν επαναπαύεται στην προνομιακή θέση που έχει κατακτήσει στην αγορά της ενέργειας, αντίθετα προσπαθεί πάντα, με παλιούς και νέους τρόπους, με παλιά και νέα «εργαλεία», να υπηρετεί τους βασικούς στόχους που έχει θέσει από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο web:

Πρώτον, έγκυρη ενημέρωση, μάχιμο ρεπορτάζ, χωρίς εντυπωσιασμούς, μακριά από συμφέροντα.


Δεύτερον, έγκαιρη και οξυδερκής καταγραφή των τάσεων που διαμορφώνουν το αύριο σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Στο πλαίσιο αυτό το Energy Weekly Review θα κάνει από εδώ και στο εξής την εβδομαδιαία επισκόπηση της ενεργειακής ειδησεογραφίας που προέκυψε μέσα στην εβδομάδα. Θα παρουσιάζει το «καταστάλαγμα» της εβδομάδας.

Σε μεγάλο βαθμό άλλωστε, ο ρόλος του δημοσιογράφου και των Μέσων Ενημέρωσης στην εποχή του καταιγισμού πληροφοριών που δέχεται πανταχόθεν ο πολίτης, είναι αυτός ακριβώς: Να «φιλτράρουν», να αξιολογούν, να ιεραρχούν και να αναδεικνύουν εκείνο που έχει αξία.

Ακόμα και η - κάπως παλιομοδίτικη για τα σημερινά δεδομένα - μορφή που επιλέξαμε, μορφή έντυπου περιοδικού και όχι ηλεκτρονικού newsletter, αποτελεί ευθεία αναφορά στον τρόπο δουλειάς μας και έμμεσο φόρο τιμής στις αξίες και τις αρχές της δημοσιογραφίας.

Το Energy Weekly Review θα το συναντάτε κάθε Σάββατο πρωί ως πρώτο θέμα στο energypress και θα το λαμβάνετε στο mail σας εάν φροντίσετε να μας στείλετε την ταχυδρομική σας διεύθυνση.

Για να διαβάσετε ή να αποθηκεύσετε το Energy Weekly Review πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα