Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Κ. Μητσοτάκης: Στήριξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων (video)

Την ανάγκη στήριξης των επιχειρήσεων με φορολογικά κίνητρα και με μείωση του μη μισθολογικού κόστους, επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ στην παρέμβασή του στο προσυνέδριο του κόμματος για τους εργαζόμενους και τους ανέργους, στη Νίκαια.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι το ζητούμενο είναι να δημιουργηθούν επιχειρήσεις εξωστρεφείς, με νέους εργαζόμενους, που αξιοποιούν το υψηλό δυναμικό των πανεπιστημίων, πληρώνουν καλά και προσφέρουν καλό περιβάλλον και ομαδικότητα.


«Πρέπει να αποτελεί κεντρική επιλογή της κυβέρνησης η στήριξη τέτοιων επιχειρήσεων», πρόσθεσε, και σημείωσε «μιλάμε για μεγάλες επενδύσεις όπως το Ελληνικό και οι Σκουριές. Είναι σημαντικές επενδύσεις, αλλά πρέπει να καλλιεργήσουμε μία νέα γενιά που να αντιλαμβάνονται την επιχειρηματικότητα με τους όρους που αναφέραμε. Η υγιής νέα επιχειρηματικότητα θα στηριχθεί με φορολογικά κίνητρα, με κατάρτιση και διευκόλυνση της πρόσβασης σε καλύτερο στελεχιακό δυναμικό».

Το προσυνέδριο ξεκίνησε με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων ερωτηματολογίου για θέματα απασχόλησης που είχε διατεθει ηλεκτρονικά στους πολίτες, όπου το πιο σημαντικό εύρημα -σύμφωνα με τους υπευθύνους του τομέα- ήταν πως η πλειοψηφία τάχθηκε υπέρ μιας πιο φιλικής πολιτικής για τις επενδύσεις από το κράτος.

Φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Γιάννης Κολεσίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα