Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Εκλογές Κεντροαριστερά: Πού και πώς θα ψηφίσετε - Όλα τα εκλογικά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό

Ψηφίζουν από τις 8 το πρωί
Κεντροαριστερά: Άνοιξαν οι κάλπες - Στοίχημα η προσέλευση των πολιτών
Ο β' γύρος θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή, 19 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς είναι: Νίκος Ανδρουλάκης, Kωνσταντίνος Γάτσιος, Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μανιάτης, Απόστολος Πόντας, Γιάννης Ραγκούσης, Δημήτρης Τζιώτης. 

Ο β' γύρος θα διενεργηθεί εφόσον κανένας υποψήφιος δεν συγκεντρώσει ποσοστό 50%+1 ψήφο. Η επαναληπτική ψηφοφορία θα αφορά στους δύο πρώτους υποψήφιους και νικητής θα είναι εκείνος που θα πλειοψηφήσει.

Αξίζει να επισημανθεί ότι στον β' γύρο θα μπορούν να ψηφίσουν μόνο όσοι είχαν προηγουμένως ψηφίσει και στον α' γύρο, δηλαδή στις 12 Νοεμβρίου. 
Η ψηφοφορία θα διενεργηθεί από τις 08:00 έως τις 20:00 και τις δύο Κυριακές. Ειδικά για την περιοχή της Αθήνας, οι κάλπες την Κυριακή 12 Νοεμβρίου θα παραμείνουν ανοιχτές έως και τις 21:00, λόγω της διεξαγωγής του Μαραθώνιου της Αθήνας.

Πού θα ψηφίσετε

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στα εξής εκλογικά τμήματα σε όλη την επικράτεια, καθώς και στο εξωτερικό:


Πώς θα ψηφίσετε

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με βάση τον εθνικό εκλογικό κατάλογο και σύμφωνα με τα ισχύοντα στις εθνικές εκλογές (διανομή ψηφοδελτίου, φάκελοι, παραβάν, κάλπη). Το ψηφοδέλτιο θα είναι ένα και θα περιλαμβάνει τα ονόματα όλων των υποψηφίων. Οι ψηφοφόροι θα εκδηλώνουν την προτίμησή τους σημειώνοντας ένα σταυρό προτίμησης το πολύ. 
Για να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, οι πολίτες θα καταβάλουν εισφορά 3 ευρώ. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καταβληθεί για την κάλυψη της δαπάνης της εκλογικής διαδικασίας.
Με ευθύνη της Εφορευτικής Επιτροπής, σε κάθε εκλογικό τμήμα θα τηρούνται δυο καταστάσεις: στην πρώτη θα καταχωρούνται τα στοιχεία όλων όσων θα ψηφίσουν και στη δεύτερη μόνον όσων από τους ψηφίζοντες δηλώσουν ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις διαδικασίες για την ίδρυση του νέου κόμματος. 
Με ευθύνη της Επιτροπής, ο πρώτος κατάλογος θα καταστραφεί δυο μήνες μετά την ψηφοφορία, ενώ ο δεύτερος θα αποτελέσει τη βάση για να καταρτισθεί το Μητρώο Μελών του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα.
newsbomb.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα