Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Αρχίζει σήμερα το 11ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Στο επίκεντρο των συζητήσεων το Κυβερνητικό Πρόγραμμα του κόμματος - Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή

- Το συνέδριο ανοίγει με ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το "παρών" θα δώσουν οι Κώστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Μεϊμαράκης

Με το χαιρετισμό του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη το Σάββατο το πρωί, ξεκινούν οι εργασίες του 11ου συνεδρίου της ΝΔ που πραγματοποιείται το διήμερο 16-17 Δεκεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος». 

Εκτός από τις ομιλίες από βουλευτές και στελέχη του κόμματος, θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι κομμάτων καθώς και ο επίτροπος της Ε.Ε για τη μετανάστευση Δημήτρης Αβραμόπουλος. Την Κυριακή, ξεχωρίζει η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού και πρόεδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

Στη διάρκεια του συνεδρίου θα διεξαχθούν και έξι παράλληλες εκδηλώσεις που αφορούν, μεταξύ άλλων, τις «Σύγχρονες πολιτικές για την προστασία της οικογένειας», «Αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής στην Τρίτη ηλικία», «Ο αθλητισμός ως εργαλείο κοινωνικής συνοχής» κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα