ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ο εφοπλιστής Γ. Καραγιώργης αγόρασε το αυτοκίνητο του Π. Καμμένου

Ο εφοπλιστής Γ. Καραγιώργης φέρεται να είναι ο αγοραστής του αυτοκινήτου που πούλησε αντί 100.000 ευρώ ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, πρόκειται για λιμουζίνα του αιμοσταγούς δικτάτορα της Ουγκάντα Αμίν Νταντά. Σύμφωνα με το κανάλι, το αυτοκίνητο το αγόρασε ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγεώργης, γνωστός για την πρόσφατη σύλληψη του αλλά και για τη απόπειρα εμπλοκής του με τα ΜΜΕ.


Ειδικότερα, στο τελευταίο πόθεν έσχες του υπουργού Άμυνας φαίνεται η πώληση Ι.Χ. 5.547 κ.ε. χρονολογίας του 1978 προς 100.000 ευρώ. Αντίστοιχα αυτοκίνητα πουλιούνται σήμερα προς 5.000 και 10.000 ευρώ, το συγκεκριμένο όμως έχει συλλεκτική αξία καθώς ανήκε στον πρώην δικτάτορα της Ουγκάντας.

Η βαριά θωρακισμένη Mercedes πέρασε στην κατοχή του Π. Καμμένου το 1995. Ο ΣΚΑΪ αποκαλύπτει πως ο Π. Καμμένος μεταβίβασε την Mercedes στις 31/12/2015. Πουλήθηκε στην εταιρεία Times Navigation. Η εν λόγω ναυτιλιακή ανήκει στον εφοπλιστή Γιάννη Καραγεώργη που συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2016 από τις ολλανδικές αρχές για πλαστογραφία και δόλια πτώχευση με τον ίδιο να αντικρούει τις κατηγορίες στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ ο εφοπλιστής πούλησε στη συνέχεια το αμάξι σε συλλέκτη από την Αγγλία. capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα