Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Ανοιχτή επιστολή στην κα Μπαζιάνα

Του Ηλία Ψυχογιού*
*Ο Ηλίας Ψυχογιός έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και Τεχνολογίες Διαδικτύου στη Σκωτία. Έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρείες του τουρισμού και την πληροφορικής.

Σιχαίνομαι κάθε είδους bullying. Διαδικτυακού και μη. Σιχαίνομαι επίσης να επιτίθενται σε κάποιον όχι για αυτά που κάνει ή που λέει, αλλά για τη συγγενική, φιλική, κοινωνική ή όποια άλλη σχέση έχει με έναν άνθρωπο. Προς τούτο, κα Μπαζιάνα, η παρούσα ανοιχτή προς εσένα επιστολή μου θα εστιάσει μόνο στα λεγόμενά σου στη συνέντευξη που παραχώρησες στην Εφ.Συν.

Χρησιμοποιώ δεύτερο ενικό πρόσωπο και όχι πληθυντικό ευγενείας καθώς, όπως ως αριστερή γνωρίζεις, ο πληθυντικός ευγενείας είναι ταξικό δημιούργημα της μπουρζουαζίας της Ευρώπης και δεν ταιριάζει σε εμάς, προλετάριους ανθρώπους. 

Εν πρώτοις, είναι δικαίωμά σου να δώσεις συνέντευξη σε οποιαδήποτε εφημερίδα επιθυμείς. Δικαίωμά μου όμως κι εμένα να το κρίνω. Αν λοιπόν ήθελες όντως να υπερασπιστείς την πολιτική πορεία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και όχι να εμψυχώσεις το αριστερό ακροατήριο στο οποίο η επιρροή του βαίνει ταχέως μειούμενη, θα μπορούσες να δώσεις τη συνέντευξη σε ένα μέσο μεγαλύτερης κυκλοφορίας και απήχησης. Σε ένα μεγάλο website, βρε συντρόφισσα. Στο liberal.gr ας πούμε.

Κατά δεύτερον, θα έπρεπε να ρωτήσεις, κι αν δεν το έκανες κακώς, κάποιον επικοινωνιολόγο σχετικά με τη φράση «κλαίω κάθε 5η Ιουλίου». Το αριστερό ακροατήριο, στο οποίο απευθύνθηκες, δεν εντυπωσιάζεται από τέτοια τσιτάτα. Οι αριστεροί ονειρεύονται επανάσταση, αίμα και πόνο (για τους εχθρούς τους). Κλάματα ηττοπάθειας είναι φρικτό αδίκημα για την αριστερά. Μπορούν να σου το επιβεβαιώσουν αυτό και οι τάφοι των αιχμαλωτισμένων σοβιετικών στρατιωτών από τους Γερμανούς στον Β' Π.Π. Κι αυτοί έπραξαν φρικτό αδίκημα... που αιχμαλωτίστηκαν...

Ας κρίνουμε τη συνέντευξη τώρα [περισσότερα]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα