Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Χατζηαργυρίου: Ηλεκτροκίνηση, ενεργειακές κοινοτήτες, ενεργειακή φτώχεια και έξυπνα νησιά οι προκλήσεις του ΔΕΔΔΗΕ για το 2018

Η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας περνάει μέσα από τον τομέα της ενέργειας, με τα δίκτυα να αποτελούν τις αναγκαίες στρατηγικές υποδομές για τη λειτουργία της ενεργειακής αλυσίδας, τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Ν. Χατζηαργυρίου στην ομιλία του κατά την τελετή για την κοπή της πίτας του ΔΕΔΔΗΕ.

Αφότου αναφέρθηκε στον απολογισμό των πεπραγμένων του Διαχειριστή κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, ο κ. Χατζηαργυρίου εστίασε στους στόχους της εταιρείας για το 2018.

Όπως εξήγησε ο κ. Χατζηαργυρίου, κατά τη διάρκεια του 2018 ο ΔΕΔΔΗΕ θα συνεχίσει την ψηφιοποίηση των λειτουργιών του δικτύου και τη διαμόρφωση των προϋποθέσεων για την είσοδο στην εποχή των «έξυπνων δικτύων», ενώ προετοιμάζεται για τις νέες προκλήσεις στην ηλεκτροκίνηση, την υποστήριξη των ενεργειακών κοινοτήτων, την καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας και τα έξυπνα νησιά.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Χατζηαργυρίου τόνισε χαρακτηριστικά ότι "είμαστε σε έναν μαραθώνιο που δεν μπορούμε απλά να τρέξουμε αλλά πρέπει να πετάξουμε. Το 2017 καταφέραμε να τρέξουμε, πήραμε φόρα και το 2018 θα πετάξουμε"

Αναλυτικά, η ομιλία του κ. Χατζηαργυρίου έχει ως εξής:[περισσότερα]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα