Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ "ΜΕΛΕΚ ή ΤΟΥΡΝΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΕΙΡΑ "ΑΝΝΕ"

Η Anne (Ανέ, δηλαδή Μητέρα) είναι τηλεοπτική σειρά τούρκο-ιαπωνικής παραγωγής του 2016-2017 Η σειρά είναι προσαρμοσμένη στην Ιαπωνική σειρά "Mother", σε σενάριο του Γιούτζι Σακαμότο και μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1
Η Ζεϊνέπ Γκιουνές είναι μια νεαρή κοπέλα που εργάζεται ως αναπληρώτρια δασκάλα σε δημοτικό σχολείο. Όταν αντιλαμβάνεται ότι μια εξάχρονη μαθήτρια της, η Μελέκ, υποφέρει από κακομεταχείριση στο σπίτι της, αποφασίζει να την βοηθήσει ξεκινώντας μια νέα ζωή μαζί και να γίνει... η μητέρα της.

Η 9χρονη πρωταγωνίστρια του Anne -Το παιδί-θαύμα που παίζει σαν φτασμένη ηθοποιός 

Δεν είναι τυχαία τα βραβεία, ούτε το γεγονός ότι στη γείτονα θεωρείται παιδί-θαύμα. Βέβαια η μικρή  Μπερέν Γκιοκγιλντίζ παραμένει ένα παιδί και για το λόγο αυτό η συμμετοχή της στο σίριαλ γίνεται συνοδεία ψυχολόγου. Ηταν ο όρος που έθεσαν οι γονείς της στην παραγωγή, όταν τελικά επιλέγει, μέσω κάστινγκ (ανάμεσα σε 400 άλλα παιδάκια), στα γυρίσματα να είναι παρών ψυχολόγος για να εξηγεί στο παιδί όσο συμβαίνουν και να μην του μείνουν τραύματα. Η μικρή δεν παίζει σε κωμωδία. Παίζει σε ένα κοινωνικό σίριαλ και υποδύεται ένα κακοποιημένο παιδί, που ζει ιδιαίτερα άγριες καταστάσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα