ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Μητσοτάκης: Ζήτησα την παρέμβαση του Εμίρη του Κατάρ για τους στρατιωτικούς

Την παρέμβαση του Εμίρη του Κατάρ, για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ζήτησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σήμερα πραγματοποιεί επίσκεψη στο Κατάρ. 

Ο επικεφαλής της ΝΔ ζήτησε τη μεσολάβηση του Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ Θάνι, προκειμένου να λυθεί, το συντομότερο δυνατό, το ζήτημα της σύλληψης των δύο Ελλήνων αξιωματικών από τους Τούρκους, ώστε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να επιστρέψουν άμεσα στην Πατρίδα τους.


Ο πρόεδρος της ΝΔ συζήτησε με τον Εμίρη για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής περιοχής της Μεσογείου και εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για την Τουρκική επιθετικότητα.

Δήλωσε επίσης, ότι παρουσίασε στον Εμίρη το σχέδιό του για το πώς η Ελλάδα μπορεί να γίνει ένας ελκυστικός, διεθνής, επενδυτικός προορισμός. 

Η Ελλάδα, πρόσθεσε, βρίσκεται σήμερα σε μία θέση, εξερχόμενη από την οικονομική κρίση, να μπορεί να προσφέρει σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες σε διεθνή κεφάλαια σε μία σειρά από κλάδους.

«Υπό την προϋπόθεση βέβαια, ότι έχει ένα φιλικό επενδυτικό περιβάλλον, ένα σταθερό φορολογικό σύστημα και κυρίως ένα ρυθμιστικό πλαίσιο, το οποίο διευκολύνει και δεν δυσχεραίνει τις ξένες επενδύσεις», σημείωσε. skai.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα