Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Κ. Μητσοτάκης: Επενδύσεις και δουλειές οι βασικές μας προτεραιότητες

Του Δημήτρη Γκάτσιου
Τις άμεσες προτεραιότητες μίας κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας έφερε στο προσκήνιο ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο οικονομικό forum των Δελφών. Πατώντας εμφατικά στην πεπατημένη των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει έναντι των πολιτών στις δημόσιες τοποθετήσεις του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, καθώς και η προσέλκυση επενδύσεων είναι το "κλειδί" για την επόμενη ημέρα της χώρας.


"Πρώτη προτεραιότητα είναι να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας. Δε γίνεται να οδηγούμε ανθρώπους εκτός της Ελλάδας για να βρουν δουλειά", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης, δηλώνοντας, παράλληλα, υποστηρικτής του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος. "Βασική αιχμή είναι και η προσέλκυση επενδύσεων. Επενδύσεις που θα πατούν επάνω στα μεγάλα ατού αυτής της χώρας", σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που κατηγόρησε τη συγκυβέρνηση για ευθεία παρέμβαση στη Δικαιοσύνη ("η κυβέρνηση παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη, με τρόπο απαράδεκτο για δημοκρατική χώρα", σημείωσε) διεμήνυσε πως στόχος είναι η χώρα μας να επανακτήσει την αξιοπιστία που χάθηκε στη διάρκεια των τελευταίων ετών. Ταυτόχρονα στάθηκε στο γεγονός ότι οι εταίροι μας πρέπει να πειστούν ότι η Ελλάδα είναι μεταρρυθμίσιμη. "Πρέπει να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις", ανέφερε και σημείωσε ότι οι Έλληνες πολίτες είναι απογοητευμένοι από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξάρτητων Ελλήνων.

"Οι άνθρωποι θέλουν τους πολιτικούς να λένε την αλήθεια, και αυτό λειτουργεί θετικά για εμάς", είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, από το βήμα του οικονομικού forum των Δελφών, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να κερδίσει τις εκλογές.

"Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε ανάπτυξη 2,2% και δεν πιστεύω ότι οι πολίτες θα νιώσουν την ανάπτυξη. Πρέπει να υπάρξει ισχυρή ατζέντα μετά τη λήξη του προγράμματος προσαρμογής", τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα