ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Τα Φιλικά της Εθνικής ποδοσφαίρου στο Epsilon TV

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Epsilon TV ανακοινώνει με υπερηφάνια την απόκτηση των αποκλειστικών δικαιωμάτων μετάδοσης των δύο προσεχών φιλικών αγώνων της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου σε Ελλάδα και Κύπρο.Μέσα από τη συχνότητα του Epsilon TV οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τη μεγάλη αγαπημένη όλων των Ελλήνων, την εθνική ομάδα, στα παιχνίδια της με αντιπάλους την Ελβετία στις 23 Μαρτίου και την Αίγυπτο στις 27 Μαρτίου. 


Σε δύο σπουδαίες τηλεοπτικές και βραδιές γεμάτες πλούσιο θέαμα, το Epsilon TV θα μεταφέρει στο τηλεοπτικό κοινό την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Μίκαελ Σκίμπε απέναντι σε δύο πολύ δυνατούς αντιπάλους που θα συμμετάσχουν στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 20.00, η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Ελβετία του Λιχτστάινερ, του Ροντρίγκες και του Τσάκα.

Και την Τρίτη 27 Μαρτίου στις 21.00, η Εθνική Ελλάδας θα παίξει με την Αίγυπτο του Σαλάχ, του Ουάρντα, του Ελνενί και του Σικαμπάλα στo Letzigrund Stadion της Ζυρίχης.

Η Εθνική ξεκινάει την προετοιμασία της για το Nations League με δύο σημαντικές αναμετρήσεις που θα μεταδώσει απευθείας και αποκλειστικά το Epsilon TV.

 Την περιγραφή των αγώνων θα κάνει ο κορυφαίος Έλληνας sportscaster, Αλέξης Σπυρόπουλος, τον οποίο το Epsilon TV καλωσορίζει στην οικογένειά του.typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα