ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ο Σκλαβενίτης και η fake ειδήση των τουρκικών προϊόντων

Στην εποχή της «αφιλτράριστης είδησης» λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης του διαδικτύου, καλό θα είναι να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί

Καταιγισμός δημοσιευμάτων υπήρξε μέσα στο Σαββατοκύριακο για την αλυσίδα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης η οποία όπως υποστηρίζεται, έδωσε εντολή να κατεβάσουν τα τουρκικά προϊόντα από τα ράφια της. 

Η εν λόγω είδηση που αναπαράχθηκε από αρκετά site και δεκάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είχε την φωτογραφία καταστήματος της αλυσίδας και έγραφε με πυχιαίο τίτλο: «Εμπάργκο στα τουρκικά προϊόντα από την εταιρεία Σκλαβενίτης. 

Κατεβάζει από τα ράφια τους κωδικούς 869 από Τουρκία κατόπιν εντολής της Διεύθυνσης ΜΠΡΑΒΟ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ».


Mάλιστα οι «γνώστες της αγοράς », ενώ έσπευσαν ότι διευκρινίσουν ότι δεν μπόρεσαν να διασταυρώσουν την «είδηση», εντούτοις υποστήριξαν ότι «η ενέργεια αυτή, λένε οι πηγές, πως αποτελεί εμπάργκο στα τούρκικα προϊόντα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ομηρία των δύο στελεχών μας στον Έβρο και ως ένδειξη συμπαράστασης προς αυτούς». 

Δεν χρειάζεται φυσικά να πούμε ότι η είδηση είναι ψεύτικη, καθώς η διοίκηση της Σκλαβενίτης δεν έχει πάρει τέτοια απόφαση αφενός μεν, αφετέρου δεν υπάρχουν τουρκικά προϊόντα στα ράφια της. 

Μάλιστα δεν γνωρίζουμε και αλυσίδες σουπερμάρκετ που να έχουν τουρκικά τρόφιμα στα ράφια τους. 

Στην εποχή της «αφιλτράριστης είδησης» λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης του διαδικτύου, καλό θα είναι να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί, γιατι πολλοί εύκολα μπορούμε να πέσουμε θύματα. 

Δεν είναι λίγες γορές άλλωστε που οι αλυσίδες συπερμάρκετ έχουν αναγκαστεί να βγάλουν ανακοίνωση ότι αυτοί που διαφημίζουν δωροεπιταγές εξ΄ονόματος τους είναι απλά απατεώνες...

Ελένη Μπότα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα