Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Πράσινο φως από Κομισιόν για την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ - Ως τα μέσα Οκτωβρίου η ολοκλήρωση του διαγωνισμού

Η Κομισιόν με σημερινή της ανακοίνωση ενέκρινε τα μέτρα που ανέλαβε στις 18 Ιανουαρίου η ελληνική κυβέρνηση για τη "διασφάλιση της δίκαιης πρόσβασης στην παραγωγή ηλεκτρισμού με καύση λιγνίτη για τους ανταγωνιστές της ΔΕH", τα οποία περιλαμβάνουν την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της Μελίτης και της Μεγαλόπολης.

Παράλληλα, η Κομισιόν απαριθμεί τα εν λόγω μέτρα και σημειώνει ότι ο διαγωνισμός θα προκηρυθχεί ως τα τέλη Μαΐου. Ως εκ τούτου και σύμφωνα με τα παραπάνω και τα όσα έγιναν γνωστά για το σχετικό νομοσχέδιο, ο διαγωνισμός θα πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο ως τις 17 Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε ότι πως ορίζεται ρητά στο νομοσχέδιο, «ο διαγωνισμός θα προκηρυχθεί μέσω ανοικτής, διεθνούς, δημόσιας πρόσκλησης από τη ΔEΗ Α.Ε. έως την 31η Μαΐου 2018 θα ολοκληρωθεί με την υπογραφή της σύμβασης αγοραπωλησίας μετοχών και των λοιπών συμβάσεων εντός έξι μηνών από την ημερομηνία έναρξης της απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής». Η απόφαση αυτή πλέον ελήφθη, οπότε ξεκίνησε και το διάστημα των έξι μηνών.

Αναλυτικά, η σημερινή ανακοίνωση της Κομισιόν έχει ως εξής:[περισσότερα]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα