ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Ξεκίνησε το έργο οδοποιίας στη Σαλαμίνα

Αυτοψία από τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Π.Χατζηπέρο

Το έργο οδοποιίας των κεντρικών δρόμων της Σαλαμίνας, συνολικού προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ το οποίο ξεκίνησε τη Δευτέρα 21 Μαΐου, επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, συνοδευόμενος από την Δήμαρχο Σαλαμίνας Ισιδώρα Νάννου και υπηρεσιακούς παράγοντες.


Πρόκειται για ένα έργο το οποίο περιμένουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Οι εργασίες του έργου ξεκίνησαν από τον εμπορικότερο δρόμο της Σαλαμίνας, που είναι η Λεωφόρος Φανερωμένης, έτσι ώστε κατά τους θερινούς μήνες να έχουν την μικρότερη δυνατή όχληση οι καταστηματάρχες και οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και ολόκληρου του νησιού.

Το έργο αυτό έχει καθυστερήσει πάρα πολλά χρόνια λόγω των διαδικασιών και απαιτήθηκε η συντονισμένη και οργανωμένη προσπάθεια της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαλαμίνας έτσι ώστε να φτάσουμε σήμερα στην ευτυχή κατάληξη να ξεκινήσει το έργο.

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων επισκέφθηκε το εργοτάξιο της απορροής των ομβρίων στο Βουρκάρι όπου, λόγω των σοβαρών αρχαιολογικών ευρημάτων, καθυστερεί απελπιστικά. 
Ο κ. Χατζηπέρος ζήτησε την ενίσχυση της ομάδας των αρχαιολόγων από το Υπουργείο Πολιτισμού προκειμένου το έργο να επιταχυνθεί διότι βρίσκεται στην πιο πολυσύχναστη διασταύρωση της Σαλαμίνας. Τέλος, ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά και την κατανόηση των κατοίκων και των καταστηματαρχών.portnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα