Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Σε όλους τους ανταγωνιστές της προσφέρεται η Cosmote TV!

Τον Ιούνιο σχεδιάζει να προωθήσει την υπηρεσία Over The Top η Cosmote TV. Επί της ουσίας, έναντι αντιτίμου, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι που ανήκουν σε άλλα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα (Vodafone, WIND, Forthnet) να παρακολουθούν την Cosmote TV. Απαραίτητη γι’ αυτό θα είναι σύνδεση με το Internet. Ο σχεδιασμός προβλέπει τη διάθεσή της σε έξυπνα τηλέφωνα, ταμπλέτες και φορητούς υπολογιστές και στη συνέχεια θα μπει σε έξυπνες τηλεοπτικούς δέκτες, αλλά και σε android box. Πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρχουν θεματικά πακέτα (κινηματογράφος, αθλητισμός, Internet).

Όσον αφορά τις ταινίες πρώτης προβολής, η Cosmote TV έχει αποκλειστική συνεργασία με τα τρία μεγάλα στούντιο του Χόλυγουντ, Walt Disney Studios, Paramount Studios, NBC Universal. Επίσης, έχει συμφωνίες για την on demand προβολή ταινιών με όλα τα στούντιο και ταυτόχρονα με το HBO, τη Miramax, τη Regency, τη Sony για τη μετάδοση ταινιών σε δεύτερη προβολή. Ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Cosmote History, το οποίο φέρνει περισσότερες από 40 νέες, πρωτότυπες παραγωγές και συμπαραγωγές την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν. Το κανάλι δείχνει να έχει σημαντική αποδοχή και ήδη το 1/4 του συνολικού του προγράμματος είναι παραγωγής Cosmote TV.

Μεταξύ των νέων προγραμμάτων είναι η νέα σειρά ντοκιμαντέρ για το Άγιο Όρος, η οποία καταγράφει το σύνθετο έργο της ψηφιοποίησης των θησαυρών της Αθωνικής Πολιτείας, που έχει αναλάβει ο Όμιλος ΟΤΕ, αλλά και οι σειρές για τους θρύλους των γηπέδων και τον συγγραφέα Νίκο Καζαντζάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα