Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Μητσοτάκης: Σας αξίζει το νόμπελ πολιτικής απάτης - Είναι προσυνεννοημένα όσα κάνετε

«Τέτοιο ρεσιτάλ πολιτικής υποκρισίας και κυνισμού αυτή η αίθουσα δεν έχει ξαναδεί» παρατήρησε ο πρόεδρος της ΝΔ
«Αυτός ο άνθρωπος που είδατε πριν από λίγο στο βήμα είναι ο υπουργός Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας. Και μόνο για αυτή τη μνημειώδη ομιλία άξιζε η πρόταση μομφής. Τέτοιο ρεσιτάλ πολιτικής υποκρισίας και κυνισμού αυτή η αίθουσα δεν έχει ξαναδεί. Αν και δεν είναι εδώ να ακούσει. Έφυγε αμέσως. Αναρωτιέμαι γιατί» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Υπάρχουν και ανάγκες παρενέβη ο πρόεδρος της Βουλής...
Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ότι μπορούμε για να βάλουν οι εκλογές τέλος στην καταστροφική πορεία σας, συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Οι Έλληνες αξίζουν πολύ καλύτερα από αυτή την ανεύθυνη κυβέρνηση, συνέχισε. Εξήγησε και γιατί κατέθεσε την πρόταση μομφής τώρα: για να θέσουμε όλους τους βουλευτές ενώπιον των ευθυνών τους. Ψήφος κατά της πρότασης δυσπιστίας είναι ψήφος υπέρ της υπογραφής της συμφωνίας Τσίπρα- Ζάεφ αύριο. «Ο καθένας ξεχωριστά ψηφίζοντας ναι βγάζει εισιτήριο για τις Πρέσπες. Χωρίς επιστροφή, γιατί μετά θα είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει» υπογράμμισε. 

Στο σημείο αυτό εστίασε στους ΑΝΕΛ και προσωπικά στον Πάνο Καμμένο. Λένε ότι διαφωνούν, αλλά στηρίζουν τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών που διαπραγματεύτηκαν τη συμφωνία, ανέφερε. Σας αξίζει το Νόμπελ πολιτικής απάτης και στους δυο σας, είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Έχουν περάσει και άλλοι δημαγωγοί και ψεύτες από αυτή την αίθουσα, ο ιστορικός του μέλλοντος θα κρατήσει για τον κ. Καμμένο μια ξεχωριστή θέση ανάμεσα στους καιροσκόπους της πολιτικής, επέμεινε στην επίθεσή του στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα