ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Έτοιμη η Plus Productions για τη «συγκατοίκηση» Alpha – Star

Στο κτίριο του Alpha στα Στούντιο Pro έχει ολοκληρωθεί η τεχνολογική αναβάθμιση όλων των εγκαταστάσεων, προκειμένου να γίνει δυνατή η μετεγκατάσταση των παραγωγών του Star. Η μετακόμιση αναμένεται να ξεκινήσει αυτόν τον μήνα, μετά το τέλος των live εκπομπών των δύο καναλιών. Στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Alpha στο Κορωπί έχουν αναδιαμορφωθεί τέσσερα τηλεοπτικά στούντιο, συνολικής έκτασης 3.300 τετραγωνικών μέτρων!

Σε αυτά τα πλατό λειτουργούν πλέον τρία control room, καθώς και όλες οι υποστηρικτικές μονάδες για την παραγωγή απευθείας εκπομπών, όπως τα edit, τα τμήματα γραφικών, τα ENG κ.λπ. Σύμφωνα με τους επικεφαλής, αυτήν τη στιγμή τα Στούντιο της Plus Productions του Alpha μπορούν να βγάλουν παράλληλα την παραγωγή εννέα live τηλεοπτικών εκπομπών.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ ανακοίνωσε ότι προτίθεται να καταθέσει προσφυγή στην Επιτροπή Ανταγωνισμού κατά της συγχώνευσης των δύο εταιρειών παραγωγής, Plus Productions και Green Pixel. Οι εκπομπές του Star θα εγκαταλείψουν τα Στούντιο του Καραμάνου, ώστε από τον Σεπτέμβριο να βγαίνουν από το Κορωπί. Αντίστοιχα, ο ειδησεογραφικός τομέας του Alpha εντός του μήνα θα φύγει από το Κορωπί και θα μετεγκατασταθεί στο κτίριο του Star στην Κηφισιά, όπου θα έχουν απελευθερωθεί στούντιο από τις live εκπομπές.typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα