Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ "AΓΓΕΛΙΚΗ"

 Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειρά του Alpha. Η Αγγελική αποκαλύπτει ένα τραγικό συμβάν από το παρελθόν της και ο Μιχάλης καλείται να διαλέξει πλευρά και να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του γι’ αυτήν. Ο Δημήτρης και ο Νικόλας καταφεύγουν στον Παύλο και την Αθηνά ζητώντας την απόλυση του Μιχάλη, υποκινούμενοι από τη ζήλια τους για την Κατερίνα και την Αγγελική, αντίστοιχα.

Επεισόδιο 14

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 21:00

Ο Στέφανος αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό της αγνοώντας την επιθυμία της Αθηνάς. Η Τζένη θέλει να συναντήσει την Αθηνά και να της εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη αλλά ο Στέφανος της το αποκλείει. Η σχέση του Μιχάλη και της Αγγελικής ανακοινώνεται επίσημα σε όλη την οικογένεια και δημιουργεί εντάσεις και καχυποψία φέρνοντας την Αγγελική σε δύσκολη θέση. Ο Στέφανος καλείται να πάρει δύσκολες αποφάσεις για την επιβίωση της επιχείρησης ενώ ο Παύλος κάνει μία ακόμα απελπισμένη προσπάθεια να κερδίσει την καρδιά της Σοφίας. Η Κατερίνα νιώθει πόνους στην κοιλιά και ανησυχεί για την εγκυμοσύνη της. Ο Μιχάλης έρχεται σε σύγκρουση με την Αγγελική και προσπαθεί να τη μεταπείσει για την εκδίκησή της. Η Αγγελική του αποκαλύπτει ένα τραγικό συμβάν από το παρελθόν της και ο Μιχάλης καλείται να διαλέξει πλευρά και να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του γι’ αυτήν.

Επεισόδιο 15

Τρίτη 27 Οκτωβρίου στις 21:00

Ο Στέφανος αποφασίζει να ενημερώσει την υπόλοιπη οικογένεια για την υγεία της Αθηνάς, παρά τις αντιρρήσεις του Δημήτρη. Ο Χάρης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Σοφία και τη φιλάει, αιφνιδιάζοντάς την. Η Αγγελική με τον Μιχάλη κάνουν έρωτα και σκέφτονται πως θα ήταν η ζωή τους αν ήταν μαζί. Η Ιωάννα παρακινεί την Σοφία να δώσει μια ευκαιρία στον Χάρη και να μην κάνει το λάθος να δεχτεί πίσω τον Παύλο. Η Αγγελική ανησυχώντας για την Κατερίνα μετά τα νέα ότι πήγε στο νοσοκομείο ζητά από τον Μιχάλη να της μιλήσει. Ο Δημήτρης και ο Νικόλας καταφεύγουν στον Παύλο και την Αθηνά ζητώντας την απόλυση του Μιχάλη, υποκινούμενοι από τη ζήλια τους για την Κατερίνα και την Αγγελική αντίστοιχα. Η Τζένη ζητά από τον Στέφανο να την υποστηρίξει δημοσίως σε μια συνέντευξη για να καθαρίσει το όνομά της. Παράλληλα, για την Αγγελική η εκδίκηση αρχίζει να γίνεται όλο και πιο δύσκολη υπόθεση.

Σενάριο: Παναγιώτης Ιωσηφέλης

Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Νάντια Μπουλέ, Ιωάννης Παπαζήσης, Αλέξανδρος Πέρρος, Δήμητρα Σιγάλα και ο Γιώργος  Χρυσοστόμου

Μαζί τους οι Μαρία Φιλίππου, Γιάννης Στεφόπουλος, Μέλπω Κωστή, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Άλκηστις Ζιρώ, Εριέττα Μανούρη, Μαριέλα Δουμπού, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Θάνος Καληώρας, Μελέτης Γεωργιάδης.

Στον ρόλο της Αγγελικής, η Μαίρη Μηνά. Στον ρόλο της Αθηνάς, η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα