Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Σοκάρουν τα ευρήματα δημοσκοπήσεων η Χρυσή Αυγή ισχυροποιείται ραγδαία – Στην Β Αθηνών ενισχύει σημαντικά τα ποσοστά της καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση – Η δυναμική του κόμματος του Μιχαλολιάκου αποσυντονίζει το σύστημα

Σοκάρουν τα ευρήματα δημοσκοπήσεων που φέρουν την Χρυσή Αυγή όχι μόνο τον μεγάλο κερδισμένο των επόμενων εκλογών αλλά σε στρατηγικές εκλογικές περιφέρειες όπως η  Β Αθηνών καταλαμβάνει την δεύτερη θέση και ακολουθεί τρίτη η ΝΔ. Με βάση κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που διαρρέονται από πολιτικούς κύκλους φαίνεται ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κονταροχτυπιούνται στην κυριολεξία στον πόντο, ωστόσο η δυναμική της Χρυσής Αυγής είναι εντυπωσιακή. 


Με βάση δημοσκοπικές μετρήσεις στην κρισιμότερη εκλογική περιφέρεια της Ελλάδος στην Β Αθηνών η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερο κόμμα εξέλιξη που δείχνει την αγανάκτηση του κόσμου για το αποτυχημένο παλαιό πολιτικό σύστημα. 
Μπορεί η Χρυσή Αυγή να μην εμφανίζεται με καθαρή πολιτική πρόταση και ορισμένες πρακτικές της να θεωρούνται ακραίες έως και απαράδεκτες αλλά φαίνεται ότι η κοινωνία μηδιάζει μπροστά στο σάπιο πολιτικό σύστημα και στρέφεται σε μη φθαρμένες πολιτικά λύσεις. 
Η δυναμική που αναπτύσσει η Χρυσή Αυγή έχει στην κυριολεξία τρομοκρατήσει τα υπόλοιπα κόμματα καθώς θα αποτελεί μια τέτοια εξέλιξη σύσσωμη αποτυχία του παλαιού πολιτικού συστήματος. 
Η ΝΔ φαίνεται ότι δεν μπορεί να κρατήσει τις διαρροές προς την Χρυσή Αυγή και όπως διαφαίνεται ακόμη και στα παραδοσιακά κάστρα όπως η Λακωνία η Χρυσή Αυγή εκτινάσσεται.
Μάλιστα δεν αποκλείεται στην Μάνη όπου η ΝΔ έφθανε στο 86% να υποστεί τεράστιο πολιτικό και σημειολογικό πλήγμα λόγω της Χρυσής Αυγής. 
Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχαλολιάκος προέρχεται από την Ανατολική Μάνη. 
Η ουσία σε όλα αυτά είναι ότι δημοσκοπικά η Χρυσή Αυγή ενισχύεται μεταβάλλοντας άρδην τον πολιτικό χάρτη της Ελλάδος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα