Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Downton Abbey/ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΤΑΟΥΝΤΟΝ/ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο 4ος ΚΥΚΛΟΣ

Έτοιμο για την μικρή οθόνη είναι το Downton Abbey που συμπληρώνει τέσσερις κύκλους ζωής φέτος με πολλά καινούργια πρόσωπα που φέρνουν νέο αέρα στην οικογένεια Κρώλι, που την χτυπάει η μια ατυχία μετά την άλλη. (Δείτε όλα τα νέα του 4ου κύκλου εδώ).

Η ζωή στον Πύργο του Ντάουντον ξεκινά έξι μήνες μετά το θανατηφόρο ατύχημα του Μάθιου Κρώλι στο τέλος του τρίτου κύκλου, με την χήρα Lady Mary να προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατο του αγαπημένου της. Η Lady Violet, δυνατή όπως πάντα, της δείχνει τον δρόμο: “Πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο“. Προφανώς η Μαίρη διαλέγει να ζήσει και θα παρακολουθήσουμε την πορεία της στην νέα της ζωή, όπως και τις εξελίξεις στις ζωές των άλλων μελών της οικογένειας και του προσωπικού της.
Η σειρά έχει προταθεί και για ΕΜΜΥ σε όλες τις βασικές κατηγορίες, Καλύτερης δραματικής σειράς, Καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για την Michelle Dockery (Lady Mary), Καλύτερης ανδρικής ερμηνείας για τον Hugh Bonneville (Robert Crawly) και καλύτερης σκηνοθεσίας. Η απονομή θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου, τις ημέρες περίπου που θα κάνει πρεμιέρα και ο τέταρτος κύκλος στην Αγγλία.

Και το promo poster του τέταρτου κύκλου:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα