Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Επιτάχυνση του προγράμματος αποκρατικοποίησεων ζητά η τρόικα - Απαιτεί πλήρη οδηγό για τις ιδιωτικοποιήσεις του 2014 - Δυσαρέσκεια δανειστών για το κενό στην ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ

Τη δυσαρέσκειά της για τις σημαντικές καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην υλοποίηση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων εξέφρασε η τρόικα, κατά την αποψινή της "επίσκεψη" στα γραφεία του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).


Κατά τις πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των δανειστών εξέφρασαν την ενόχλησή τους και για το γεγονός πως το ΤΑΙΠΕΔ δεν έχει ακόμη πρόεδρο, όπερ σημαίνει πως το ΔΣ του οργανισμού δεν μπορεί να συνεδριάσει, αφού επί της ουσίας παραμένει "ακέφαλο".

Τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ παρουσίασαν στους εκπροσώπους της τρόικας την πρόοδο που έχει συντελεστεί στο σκέλος των αποκρατικοποιήσεων κατά τους τελευταίους μήνες. Η πρόοδος αυτή όμως για τους δανειστές δεν είναι αρκετή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, διαφαίνεται πως ο στόχος για τα έσοδα του 2013, ύψους 1,5 δισ. ευρώ, είναι εφικτός, αλλά η τρόικα επιμένει πως πρέπει να συγκεκριμενοποιηθεί και το χρονοδιάγραμμα του 2014. 

Οι εκπρόσωποι των δανειστών απαιτούν να ενημερωθούν πλήρως για τα σχέδια αποκρατικοποίησης των ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΔΕΠΑ, καθώς και των λιμένων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα