Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΑΙΣΧΟΣ! ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ Ο “ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ” ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!

Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ! ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ “ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥ”, ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣΑΝ!

Φέσι 528.000 € έβαλε στα ΕΑΣ ο έμπορος όπλων της «λίστας Λαγκάρντ»!

Βεβαιωμένος οφειλέτης του Δημοσίου και μάλιστα στον ευαίσθητο και επί ξύλου κρεμάμενο τομέα της αμυντικής βιομηχανίας προκύπτει ο ελεγχόμενος για φοροδιαφυγή στη λίστα Λαγκάρντ Ανδρέας Ρωσσώνης, γαμπρός του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωσταντίνου!


Σύμφωνα με απόρρητη αναφορά εσωτερικού διοικητικού έλεγχου τον οποίο διέταξε κατεπειγόντως τον περασμένο Οκτώβριο ο απερχόμενος πρόεδρος της εταιρίας Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ), ο γνωστός και… διαχρονικός έμπορος όπλων εμφανίζεται να έχει «φεσώσει» την προβληματική ΔΕΚΟ με 528.000 ευρώ, αρνούμενος να καταβάλει το τίμημα σύμβασης για τέσσερα πυροβόλα Α-30Χ173, τα οποία έχει παραλάβει εδώ και… δύο χρόνια η εταιρία Oto Melara. Πρόκειται για τον γνωστό ιταλικό οίκο ναυτικών πυροβόλων και βλημάτων που μονοπωλεί τα τελευταία χρόνια τις προμήθειες του ΓΕΝ και εκπροσωπείται στην Αθήνα από τον ίδιο τον Ρωσσώνη καθώς και τον… 86χρονο συνεταίρο του Αλμπέρτο Μοντιάνο (μέλη της οικογένειας του οποίου, επίσης, φιγουράρουν στη λίστα Λαγκάρντ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα