Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Επικίνδυνα και ατιμωτικά σχέδια διαμελισμού της Eurobank οραματίζονται μηχανισμοί για να την πωλήσουν στην ΕΤΕ – Η ΤτΕ να αποτρέψει τα σχέδια καταστροφής - Η Τρόικα να προωθήσει την ιδιωτικοποίηση, να μην εξαπατηθεί από την ελληνική παγίδα


Ένα άκρως επικίνδυνο σχέδιο διχοτόμησης και διαμελισμού της Eurobank οραματίζονται και επεξεργάζονται ορισμένοι μηχανισμοί εις βάρος των συμφερόντων της χώρας και του banking. 
Πρόκειται για ένα επικίνδυνο, ατιμωτικό για τους εργαζομένους και τα στελέχη αλλά και τους μετόχους σχέδιο που στόχο έχει να εξυπηρετήσει ιδιωτικά συμφέροντα εις βάρος του εθνικού συμφέροντος. 

Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο ντροπής « η Eurobank  πρέπει να απαξιωθεί συνειδητά καθώς στόχος είναι να μην παραμείνει συστημική τράπεζα. 
Εν συνεχεία περιορίζεται μέσω ενδεχομένως ενός σχεδίου διαμελισμού όχι της λογικής good και bad bank αλλά μέσω βίαιης πώλησης περιουσιακών στοιχείων. 
Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, το σχέδιο είναι να πωληθεί το βασικό τμήμα της Eurobank στην Εθνική τράπεζα»
Το σχέδιο αυτό και όσοι το επεξεργάζονται είναι επικίνδυνο για το δημόσιο συμφέρον, είναι ένα σχέδιο καταστροφής που μόνο ζημία θα προκαλέσει στην οικονομία. 
Θα είναι σχέδιο ντροπής αν υλοποιηθεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα