Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Στο ΕΣΠΑ εντάσσεται η παράκαμψη της Σπάρτης με 21 εκατ. ευρώ

Στο ΕΣΠΑ εντάσσεται η ολοκλήρωση του οδικού άξονα, παράκαμψη Σπάρτης και συγκεκριμένα το τμήμα Σκούρα- Πυρί, με προϋπολογισμό περίπου 21 εκατ. ευρώ, η ολοκλήρωσή του οποίου θα διευκολύνει την πρόσβαση σε όλη τη νότια Λακωνία.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης χαρακτήρισε "μεγάλο" το έργο για την Πελοπόννησο και ειδικότερα για τη Λακωνία, σημειώνοντας, ότι «εξυγιάναμε, ωριμάσαμε και αξιολογήσαμε ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο το παραλάβαμε με πολλά προβλήματα και η ένταξη του υπολειπόμενου φυσικού αντικειμένου στο ΕΣΠΑ είναι αναμφίβολα μεγάλη επιτυχία».


Ο περιφερειάρχης τόνισε, ότι η ολοκλήρωση του έργου σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου Λεύκτρο- Σπάρτη, θα άρει τον «αποκλεισμό» της νότιας Λακωνίας. Επίσης, ο Πέτρος Τατούλης μιλώντας στο ΠΕΣΥ Πελοποννήσου ανέφερε, ότι πολύ σύντομα θα παραδοθεί στην κυκλοφορία η παράκαμψη των Βουτιάνων, καθώς και ότι όταν η Ολυμπία Οδός υλοποιηθεί στο σύνολό της, σε συνδυασμό με την υλοποίηση του ανατολικού άξονα, η χρηματοδότηση του οποίου, με ποσό 450 εκατομμυρίων ευρώ, έχει κατά παρέκκλιση εξασφαλιστεί στην επόμενη προγραμματική περίοδο, θα καταστήσουν την περιφέρεια Πελοποννήσου την πιο άρτια περιφέρεια στο επίπεδο υποδομών και προσβασιμότητας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα